Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu

Ammattilaiseksi elokuussa siirtyvä Jaakko Hänninen joutui pahaan kolariin – raju isku aiheutti rintalastaan murtuman

Pyöräilijä Jaakko Hänninen kolaroi Ranskassa kilpailuorganisaation moottoripyörän kanssa. Toipuminen vie arviolta kuusi viikkoa.

pyöräily
Jaakko Hänninen.
Jussi Jäkälä

Pyöräilijä Jaakko Hänninen loukkaantui Ranskassa poljetun pyöräilykilpailun toisella etapilla törmättyään kisajärjestäjän moottoripyörän kanssa. Iskun seurauksena Hänninen kaatui pahasti.

Hänninen toimitettiin sairaalaan, jossa hänellä todettiin rintalastassa murtuma. Lisäksi Hännisen peukalo murtui ja nivelsiteet vaurioituivat.

– Nyt peukaloni on operoitu ja laitettu kipsiin ja rintalasta on tutkittu. Kova isku aiheutti myös häiriöitä sydämen toimintaan. Mutta nyt olen saanut sen verran lohdullista tietoa, että sisäelimissä ei pitäisi olla mitään vammoja. Olen kuitenkin edelleen Lyonin sairaalassa tarkkailtavana, Hänninen sanoi TWD-Länken -tallinsa tiedotteessa.

Hänninen arvelee toipumisen vievän noin kuusi viikkoa.

– Eiväthän onnettomuudet koskaan tule hyvään aikaan, mutta harmittaahan se toki, että kolarin piti tapahtua nyt. Tarkoitukseni on tulla Suomeen toipumaan heti kun se on mahdollista.

Suomalaispyöräilijä siirtyy elokuussa ammattilaiseksi ranskalaiseen AG2R La Mondiale -talliin.

Lue myös:

Huippulupaus Jaakko Hänninen haaveilee keltaisesta paidasta ja sulkee maitohapot mielestään musiikin avulla

Jaakko Hänniselle ammattilaissopimus – ruokolahtelainen pyöräilee ensi vuodesta alkaen ranskalaisessa huipputallissa

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat