Hyppää sisältöön

Kaapo Kakko sai yleisön villiintymään – pelin jälkeen hän nauratti toimittajia: ”No nyt saatiin eka kysymys tuosta, hieno homma!

Kaapo Kakon ja Jack Hughesin kohtaamista seurattiiin tarkasti Leijonien ja USA:n välisessä kamppailussa.

Kaapo Kakko tanssahteli USA:ta vastaan erinomaisesti. Kuva: Jussi Nukari / Lehtikuva

KOSICE. Suomen Kaapo Kakko ei onnistunut maalinteossa USA-ottelussa, mutta oli siitä huolimatta taas Leijonien hyökkäyspään parhaimmistoa.

– Pelattiin mielestäni oikein hyvin, paljon luotiin paikkoja, Kakko totesi ottelun jälkeen.

Toisessa erässä superjuniorien taistelupari sai yleisön syttymään, kun Kakko leikitteli kiekolla, ja piti Hughesia hetken aikaa suorastaan pilkkanaan.

Pääsit toisessa erässä pyörittelemään pelaajaa, jonka taidat tuntea – ainakin nimeltä – aika hyvin, miltäs se tuntui?

– No nyt saatiin eka kysymys tuosta, hieno homma! Ei mittään, siihen mä olin asennoitunutkin, Kakko naurahti, ja sai toimittajajoukon repeämään nauruun.

– Mun mielestä ihan hyvin pelasin, ja pääsin siinä vähän pyörittelemäänkin. Mutta ei siitä tilanteesta sen enempää.

Vastassa Kakolla oli tänään paitsi Hughes, myös yksi lapsuuden idoleista, USA:n tähtihyökkääjä Patrick Kane. Kanen kohtaaminen oli Kakolle vähintäänkin sykähdyttävä hetki.

– Oli aika hienoa. Tällä kaudella olen pelannut NHL19-peliä sen kanssa, niin oli hienoa päästä pelaamaan sitä vastaan täälläkin. Niissä olen ollut aika kova, en tiedä olenko ihan niin kova kuin nyt kunnolla pelatessa, mutta ihan hyvä niissäkin, Kakko sanaili.

Jatkoajalla Kakko oli lähellä ratkaista pelin, mutta ei onnistunut ujuttamaan kiekkoa USA:n maaliin.

– Siinä lähdettiin hakemaan taas semmoista highlight -maalia... Olisi ollut hieno pistää peli siinä pakettiin, mutta säästellään noihin muihin peleihin, Kakko totesi.

USA voitti lopulta ottelun jatkoajalla maalein 3–2.

Lue myös:

.
.