Suora

  • Urheiluruutu
  • Huuhkajat ja alppiräppärit
  • Urheiluruutu

Leijonien kisakaupungissa ollut pommiuhka osoittautui perättömäksi

Suomessa levisi torstai-iltapäivänä väärää tietoa Kosicessa tapahtuneesta pommiepäilystä.

Jääkiekon MM 2019
oikeustalo
Kosicen oikeustalolla oli torstaina pommiuhka.Yle

KOSICE. Useat suomalaismediat uutisoivat tänään virheellisesti, että Slovakiassa Kosicen areenan vieressä sijaitsevasta oikeustalosta olisi löytynyt pommi. Areena on jääkiekon MM-kisojen toinen päänäyttämö, jossa Leijonat pelaa ja harjoittelee.

Yle Urheilun tietojen mukaan uutiset löytyneestä pommista eivät pidä paikkaansa. Leijonista saatujen tietojen mukaan kisajärjestäjät informoivat tilanteesta nopeasti Suomen joukkuetta, ja kertoivat, että mitään pommia ei areenan läheltä ole löytynyt. Kyseessä oli perätön uhkaus.

Poliisi tutki oikeustalon, eikä löytänyt räjähteitä. Samalla viranomaiset tutkivat myös areenan, eikä sieltäkään löytynyt mitään uhkaavaa. Kosicen areenalla tehdään päivittäin tarkastuksia muun muassa poliisikoirien kanssa.

Lue myös:

Kevin Lankinen palaa maalille – Lammikko sivussa illan Tanska-ottelusta

Kommentti: Suomalaiset, jäitä hattuun! Leijonien yllä leijuu positiivisuuden henki, mutta edessä voi olla parikin pahaa kompastuskiveä

Tanska tietää, miten Leijonia piinataan – Suomi on nyt täysin uudenlaisessa tilanteessa MM-turnauksessa: "Se pitää käsitellä joukkueena"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat