Suora

  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: ITA - BRA
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: JAM - AUS
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Naisten formulasarjan kärkikuljettajalle pesti F1-talli Williamsiin

Jamie Chadwick tekee Williamsin kehityskuljettajana simulaattoriajoja ja tallin markkinointityötä.

moottoriurheilu
Jamie Chadwick
Jamie Chadwick on mukana Williams-tallin kuljettaja-akatemian kehitysohjelmassa.David Rose / All Over Press

Naisten uutta W Series -formulasarjaa kahden kisan jälkeen johtava brittikuljettaja Jamie Chadwick on liittynyt F1-talli Williamsin riveihin. Chadwick, 21, on mukana tallin kuljettaja-akatemian kehitysohjelmassa, Williams kertoi maanantaina.

Kehityskuljettajana Chadwick tekee simulaattoriajoja ja on tallin mukana kolmessa kesän gp-kisassa, alkaen Britannian gp:stä heinäkuussa. Chadwick tekee myös tallin markkinointityötä.

– Simulaattorilla työskentely on hieno mahdollisuus kehittyä, Chadwick toteaa.

Chadwick voitti W Series -kauden avauskisan Hockenheimissa. Viikonloppuna Zolderissa ajetussa kauden toisessa kilpailussa hän oli toinen Beitske Visserin jälkeen, ja hän johtaa W Seriesia kuudella pisteellä Visseriin.

– Naisten esille tuominen moottoriurheilussa on erittäin tärkeää, ja roolimalli akatemiassamme toivottavasti inspiroi nuoria tyttöjä lajin pariin, Williamsin johtoon kuuluva Claire Williams painotti.

Lue myös:

Suomalainen formulakuljettaja on onnistunut hirvittävän vaikeassa tehtävässä – Emma Kimiläinen voi olla pian lähes puoli miljoonaa euroa rikkaampi, mutta se ei ole tärkein juttu

Emma Kimiläiselle jälleen takaisku uudessa formulasarjassa – lääkäri määräsi jättämään kisan välistä: "Voitetaan sarjan mestaruus sitten ensi vuonna"

Emma Kimiläisen dramaattisella kilpailulla kauaskantoinen seuraus: uuden formulasarjan mestaruus uhkaa karata heti kättelyssä – "Huonoin mahdollinen aloitus"

Uuden formulasarjan avauskisasta muodostui Emma Kimiläiselle katastrofi – auto juuttui ensin lähtöruutuun, sitten suomalaisen kisa päättyi rajuun kolariin

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat