Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Ruotsi hyödynsi Latvian uhkapelin ja varmisti puolivälieräpaikkansa tapahtumarikkaassa ottelussa

Ruotsi sai viimeistellä 5–4-voittomaalin tyhjään verkkoon.

Jääkiekon MM 2019
Tre Kronor juhlii
AOP

Ruotsi oli tiukoilla Latviaa vastaan jääkiekon MM-kisojen B-alkulohkossa, mutta lopulta NHL-miehillä täytetty Tre Kronor selvitti kolme pistettä tililleen 5-4-voitolla. Ratkaisumaalin teki tyhjään verkkoon Dennis Rasmussen, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä 34 sekuntia.

Latvia haki voittomaalia ilman maalivahtia, sillä se olisi tarvinnut kolmen pisteen voiton, jotta jatkohaaveet olisivat säilyneet elossa. Voitto varmisti Ruotsille pääsyn puolivälieriin.

Latvia johti ottelua kolmannessa erässä 3-2 ja nousi vielä 4-4-tasalukemiin, kun Roberts Bukarts löi kiekon taitavasti ilmasta sisään ajassa 56.36. Tasoitusmaalia tarkasteltiin videolta kahteen otteeseen. Alkuperäinen tuomio pysyi voimassa, vaikka maalia edeltänyt tilanne vaikutti paitsiolta.

Ruotsi päättää lohkopelit huomenna Venäjää vastaan. Venäjä on voittanut kaikki kuusi otteluaan ja johtaa lohkoa kolmella pisteellä Tshekkiin ja Ruotsiin. Sveitsi on kolmen pisteen päässä kaksikosta. Tshekki ja Sveitsi kohtaavat päätöskierroksella huomenna.

Lue myös:

Sensaatio! Iso-Britannia nousi kuilun partaalta ja pudotti Ranskan MM-jääkiekon B-sarjaan

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat