1. yle.fi
  2. Yle Urheilu
  3. NBA

Kyle Lowry johdatti Toronton voittoon – Raptors tasoitti sarjan

Toronto Raptors päihitti Milwaukee Bucksin 120–102 ja tasoitti voitot 2–2:een.

Kyle Lowry heitti Torontolle 25 pistettä. Kuva: Getty Images

Toronto Raptors kukisti Milwaukee Bucksin koripallon NBA:n itälohkon finaalisarjan neljännessä ottelussa 120–102 ja tasoitti voitot 2–2:een. NBA:n loppuotteluihin pääsee neljällä voitolla, joten taistelu paikasta kauden huipennuksessa käy kiivaana.

Toronton hahmoja kotivoitossa oli Kyle Lowry, joka heitti 25 pistettä. Joukkueen tähtipelaaja Kawhi Leonard keräsi 19 pistettä, mutta hänen pelikuntonsa herättää kysymysmerkkejä. Hetkittäin vaikuttaa, että Leonard pelaa osittain loukkaantuneena.

– Uskon hänen olevan kunnossa. Hän on kerännyt paljon peliminuutteja. Hän on taatusti väsynyt, kuten moni muukin pelaaja tässä ottelusarjassa, Toronton päävalmentaja Nick Nurse sanoi.

Milwaukeen tehomiehet olivat 30 pistettä heittänyt Khris Middleton ja 25 pistettä kerännyt Giannis Antetokounmpo. Ottelusarjan voittaja kohtaa finaaleissa hallitsevan mestarin Golden Staten.

Lue myös:

Onko tänä vuonna Stephen Curryn vuoro nousta NBA-finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi? Sormen sijoiltaanmeno estää swingit, mutta ei hidasta parketilla

Hallitseva mestari Golden State nousi 17 pisteen takaa jatkoaikavoittoon ja raivasi tiensä viidettä kertaa peräkkäin NBA-finaaleihin