Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Korisliigan Seagulls jatkoi nimekkäitä hankintojaan – maajoukkuepelaaja Seppälä joukkueeseen

Päättyneellä kaudella Ilari Seppälä pelasi uransa tehokkaimman kauden korisliigassa.

urheilu
Joensuun Katajan Ilari Seppälä ohjaa peliä.
Ilari Seppälä siirtyy helsinkiläisjoukkueeseen Katajasta.Jarno Kuusinen / AOP

Miesten korisliigassa pelaava Seagulls on hankkinut riveihinsä maajoukkuepelaaja Ilari Seppälän, 26. Seppälä siirtyy helsinkiläisjoukkueeseen Joensuun Katajasta.

Päättyneellä kaudella Seppälä pelasi uransa tehokkaimman kauden kirjaamalla 42 ottelusta 13,3 pistettä, 5,5 syöttöä ja 2,8 levypalloa ottelua kohden. Seppälä on edustanut Suomen koripallomaajoukkuetta junioreissa sekä aikuisissa yhteensä 91 ottelussa

– Seagullsin osoittama kiinnostus ja heidän tarjoamansa kokonaisuus tekivät päätöksestä helpon, Seppälä sanoi helsinkiläisseuran tiedotteessa.

Seppälä on juhlinut urallaan Suomen mestaruutta kahdesti, kaudella 2015–2016 Kouvoissa ja seuraavalla kaudella Katajassa.

– Ilari oli nimilistamme kärkipäässä jo erittäin varhain, kun tulevaa kautta lähdettiin suunnittelemaan, Seagullsin toimitusjohtaja Aku Perho totesi.

Seagulls on kokoamassa nimekästä ryhmää, sillä maajoukkueen kapteeni Shawn Huff siirtyi joukkueeseen hiljattain. Seagullsissa pelaa myös muun muassa maajoukkuekonkari Tuukka Kotti.

Lue myös:

6 000 pistettä ja 4 000 ääntä: Kouvojen kapteeni Ville Kaunisto hyödyntää politiikassa urheilun arvoja ja haluaa nostaa vielä kerran Pantteri-patsasta

Kova siirtouutinen – Susijengin kapteeni Huff palaa Korisliigaan

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat