Suora

  • Jalkapallon naisten maaottelu: FIN - ISL
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: CHN - ESP
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: RSA - GER
  • Urheiluruutu
  • Jalkapallon naisten maaottelu Suomi - Islanti 17.6.
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: NGA - FRA
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: KOR - NOR
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Bottas jäi Monacon harjoituksissa Hamiltonin vauhdista – Räikkönen ärähti tiimiradiossa

Max Verstappen kiilasi Monacon GP:n ensimmäisissä harjoituksissa Mercedes-kuljettajien väliin.

Formula 1
Bottas
Getty Images

Mercedeksen kuljettajat olivat odotetusti vahvimpia Monacon GP:n toisissa harjoituksissa. Lewis Hamilton oli molempien harjoitusten nopein kuljettaja. Valtteri Bottas jäi ensimmäisissä harjoituksissa Red Bullin Max Verstappenin taakse, mutta myöhemmin iltapäivällä voimasuhteet palautuivat odotetuiksi.

Toisissa harjoituksissa Mercedeksen kuljettajat olivat melkein sekunnin muita nopeampia. Kolmanneksi nopeimman ajan kellottanut Ferrarin Sebastien Vettel jäi Hamiltonista yli 0,7 sekuntia. Vettelin tallitoveri Charles Leclerc oli vaikeuksissa toisissa harjoituksissa. Kotikisassaan ajava Leclerc oli vasta kymmenenneksi nopein.

Toisten harjoitusten yllättäjä oli vahvasti ajanut Toro Rosson Alexander Albon, joka oli viidenneksi vauhdikkain.

Kimi Räikkönen oli ensimmäisissä harjoituksissa yhdeksänneksi nopein. Suomalaisen paras noteeraus oli 1,2 sekuntia Hamiltonin kärkiaikaa hitaampi. Räikkönen myös ärähti tiimiradiossa, kun hän jäi Alfa Romeollaan Racing Pointin Lance Strollin taakse.

Tälle kaudelle Force Indiasta Racing Pointiksi muuttuneen tallin tarkka nimi ei ollut Räikkösellä ensimmäisenä mielessä, kun suomalainen sadatteli edessään hidastelleen Strollin toimintaa.

Räikkönen oli myös toisissa harjoituksissa oli yhdeksäs. Suomalainen jäi tallitoverinsa Antonio Giovinazzin taakse. Räikkönen kärsi toisissa harjoituksissa jarrujen ylikuumenemisesta.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Lue myös:

Laudan kuolema oli Bottakselle järkytys, kehnosti aiemmin Monacossa menestynyt suomalaiskuski haluaa ajaa Nikille: "Hän oli todella kova motivaattori"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat