Suora

  • Monza, EK 4 - live
  • Elävä arkisto esittää

Baku ei innosta brittifaneja – Arsenal ja Chelsea palauttivat yli puolet Eurooppa-liigan finaalilipuista

Arsenalin ja Chelsean välinen jalkapallon Eurooppa-liigan finaali pelataan ensi viikon keskiviikkona Bakussa Azerbaidzhanissa.

Ulkomaiden jalkapallo
Eden Hazard Chelsea Laurent Koscielny Arsenal
Chelsea ja Arsenal matkaavat yli 8000 kilometriä pelatakseen Eurooppa-liigan finaalin. Imago Sport / AOP

Englantilaisseurat Arsenal ja Chelsea ovat palauttaneet yli puolet yhteisestä 12000 pääsylipun kiintiöstään jalkapallon Eurooppa-liigan finaaliin, joka pelataan seurojen välillä ensi viikon keskiviikkona Azerbaidzhanin Bakussa. Lontoolaisjoukkueiden faneille matka Bakuun on sekä hankala että kallis.

Meno-paluu Lontoosta Bakuun on päälle 8000 kilometriä, ja fanille se tarkoittaa pelkästään matkakustannuksina yli tuhatta puntaa eli 1100 euroa. Päälle tulevat vielä pääsylipun ja majoituksen kustannukset.

Arsenal palautti 2 200 lippua ja Chelsea on myynyt vain 2000 kuudestatuhannesta lipustaan.

– Baku on täysin sopimaton paikka suurelle eurooppalaiselle finaalille. Hinnan, matkajärjestelyjen hankaluuden ja työstä poissaolon vaatiman ajan yhteisvaikutus on vähentänyt suuresti matkalle lähtijöiden määrää, Chelsean kannattajayhdistys CST tiedotti.

Lue myös:

Hurja etäisyys! Arsenalin ja Chelsean kannattajat joutuvat taivaltamaan finaaliotteluun yli 4 500 kilometrin matkan – "Tätä on mahdotonta hyväksyä"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat