Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Monacon aika-ajoissa pettyneet Bottas ja Räikkönen purkivat tuntojaan – jäämiehen kommentti C Moren lähetyksessä kertoi olennaisen: "Ei riitä vauhti"

Valtteri Bottas jäi pussiin Monacon GP:n aika-ajojen viimeisen osion ratkaisuhetkillä.

Formula 1
Bottas
Valtteri Bottas.Getty Images

Suomalaiskuljettajat eivät onnistuneet Monacon GP:n aika-ajoissa. Valtteri Bottas toki ajoi toiseen ruutuun, mutta paalupaikkaputken katkeaminen harmitti Mercedes-kuljettajaa.

Bottas nimittäin tunsi, että hän olisi voinut vielä parantaa kolmannen osion alussa tekemäänsä aikaa. Suomalainen kärsi kuitenkin ennen viimeistä nopeaa vetoa ruuhkasta.

– Olen pettynyt. Ensimmäisen vedon jälkeen tunsin, että olisin voinut vielä parantaa monissa paikoissa. Ajauduin ruuhkaan, enkä onnistunut lämmittämään renkaita oikeaan lämpötilaan, Bottas harmitteli aika-ajojen jälkeisessä haastattelussa.

Bottaksen ei olisi tarvinnut parantaa aikaansa paljookaan, sillä tallitoveri Lewis Hamilton alitti Bottaksen ajan vain 0.089 sekunnilla.

Bottaksen on haastettava sunnuntaina Hamilton heti lähdössä. Monacon katuradalla ohittaminen kun on tunnetusti äärimmäisen haastavaa.

– Mitä tahansa voi tapahtua. Paalupaikka olisi aina parempi, mutta ei kakkospaikka tarkoita sitä, että nyt pitäisi luovuttaa, Bottas sanaili.

Räikkönen
Kimi Räikkönen pettyi.Getty Images

Kimi Räikkönen oli äärimmäisen pettynyt Alfa Romeon suorituskykyyn. Suomalainen jäi lähtöruutuun 14. Tallitoveri Antonio Giovinazzi oli 15.

Toisesta osiosta putoamisen jälkeen kuvissa nähtiin jopa tulistunut suomalainen. C Moren haastattelussa jäämies oli jo rauhoittunut, mutta suoranaista tyyneyttä ei suomalaisen olemuksessa ollut havaittavissa.

– Ei riitä vauhti, minkäs teet, Räikkönen linjasi.

–Hankalaa on. Downforcea pitäisi olla enemmän.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Lue myös:

Bottaksen paalupaikkaputki päättyi, Hamilton oli niukasti parempi – kotiyleisön suosikki putosi dramaattisesti jatkosta jo avausosiossa!

Juhlakisaansa valmistautuva Räikkönen kertoi rallivuosiensa merkityksestä: "En olisi täällä ilman niitä"

Kurier: Lauda haudataan toiveensa mukaan ajohaalarissa

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat