Suora

  • Urheiluruutu
  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Annimari Korte päihitti Nooralotta Nezirin pika-aidoissa

Annimari Korte ja Nooralotta Neziri juoksivat 100 metrin aidoissa kaksi kärkitilaa Castellonissa seurajoukkueiden Euroopan cupin A-liigassa.

urheilu
Annimari Korte
AOP

Annimari Korten aika oli sallituissa tuulioloissa 13,18 ja Nooralotta Nezirin 13,22.

Espanjassa juostu voittoaika on samalla tämän vuoden kotimainen kärkitulos, eikä jää kuin 0,04 sekuntia Korteen ennätyksestä.

Korte sai kaksi viikkoa sitten Valenciassa kauden avauksessaan ajan 13,22. Korte juoksi viime kesänä ennätyksekseen 13,14 ja kilpaili muun muassa Berliinin EM-kisoissa. Talven hallikausi jäi kuitenkin väliin takareiden revähtymän takia.

Neziri kilpaili Castellonissa kesken kilpailukauteen valmistavan harjoitusjakson. Se näkyi juoksijan mukaan 100 metrin aitajuoksussa.

– En ole ikinä aloittanut kautta kovemmalla ajalla, vaikka nyt on ollut treenijumia. Harjoituksissa olen juossut aika paljon sileää. Läksin siksi juoksun alussa liian aukinaiseen juoksuun, ja pomppasin eka aidan niin sanotusti pystyyn, Neziri kertaili SUL:n tiedotteessa.

– Siinä meni 3-4 aitaa ennen kuin sain taas juoksun kasaan ja kirittyä Annimaria kiinni. Kaikkiaan juoksu antoi ihan positiivisen tunteen. Nyt jatketaan vielä harjoituksia kahden treenin päivätahtia ja aloitetaan kilpailukausi varsinaisesti Paavo Nurmi Gamesista.

Annimari Korte jättää hallikauden väliin turvatakseen MM-unelman

Korte avasi kauden lupaavasti – "Raskailla jaloilla ja käytännössä yksin juostuna"

Nooralotta Neziri uhkuu itseluottamusta, kesällä uusi SE – Training Room -hanke ehkäissyt urheiluvammoja

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat