Heidi Anttila ei usko, että elämä muuttuu, vaikka puoliso on nyt Suomen suurin sankari – videolla paluulennolta nähdään myös kultasuudelma!

Leijonat-kapteeni Marko Anttila ja hänen vaimonsa Heidi kertoivat paluulennolla tunnelmiaan maailmanmestaruudesta.

Kultasuudelma! Anttilat kertoivat tunnelmiaan maailmanmestaruudesta
Kultasuudelma! Anttilat kertoivat tunnelmiaan maailmanmestaruudesta

Suomen MM-kultajoukkueen kapteenista Marko Anttilasta on tullut koko kansan Marko. Lempäälän Jätti, jota kaikki suomalaiset rakastavat.

Anttila itse on seurannut hehkutusta sosiaalisessa mediassa hyvillä mielin. Vielä maanantaina kapteeni uskoi, että saa kävellä Suomessa ihan rauhassa kaduilla.

– Eiköhän se onnistu vielä.. Mennään metsään, jos ei muuta, Anttila heitti lentokoneessa.

Mestaruuden maaleillaan ratkaissut Anttila on kotoisin Lempäälästä, joka on seonnut täysin MM-huumassa. Tervehtijöitä riittää siten totuttua enemmän Lempäälän kaduilla.

Tästä ei ainakaan Anttilan puoliso Heidi ole laisinkaan harmissaan.

– Lempääläläiset ovat niin ystävällisiä, ettei se haittaa. Mielellämme juttelemme kaikille aina. Marko on mielellään kaikkien kanssa kuvissa. Lempäälä on pieni paikka ja siellä on mukavia ihmisiä. Tuskin elämä siellä kamalasti muuttuu.

Kapteeni itse jakoi kiitosta kasvattajaseuransa ja tukijoidensa suuntaan.

– Hirveän kiitollinen olen siitä työstä Lempäälässä, että sain mahdollisuuden harrastaa. Ei ollut sen suurempia tavoitteita, mutta aina oli hauskaa.

Pyynnöstä Anttilat muiskauttivat myös ujon kultasuudelman pyynnöstä haastattelun päätteeksi.

Lentokentällä Anttila kertoi, ettei MM-finaalin jälkeen ole nukuttu vielä silmällistäkään. Nukkumisen aika on myöhemmin, sillä iltapäivällä kultajoukkuetta juhlittiin lentokentällä, minkä jälkeen juhlat jatkuvat Kaisaniemen puistossa.

Lue myös: