Muistatko miten kävi, kun räppäri-Ville Galle haastoi vuosi sitten Mörkö-Markon jääkiekkokisaan?

Rap-muusikko testasi Leijona-kapteeni Marko Anttilan jääkiekkotaidot kolmessa eri lajissa viime talvena.

Kun Ville Galle haastoi "Mörkö"-Marko Anttilan jääkiekkokisaan
Kun Ville Galle haastoi "Mörkö"-Marko Anttilan jääkiekkokisaan

Ennen Pyeongchangin olympialaisia rap-muusikko Ville Galle haastoi Marko “Mörkö” Anttilan jääkiekkokisaan Ylen Korea tunnissa -ohjelmassa.

Jos joku luuli, että 165-senttinen räppäri olisi ihan vastaantulija 203-senttisen laitahyökkääjän käsittelyssä, joutui erehtymään. Ville Galle on nimittäin nuorempana pelannut kiekkoa Jokereissa muun muassa Jori Lehterän kanssa.

– Kyllä sitä käy välillä mielessä se, että hitto, kun ei olisi käynyt ne tupakat ja mimmit ja musiikit mielessä siinä pahimmassa vaiheessa, kun olisi pitänyt jaksaa treenata, Jokerien 87-ikäluokkaan kuulunut Ville Galle harmitteli tuolloin, mutta sanoi olevansa fiiliksissä nykyisestä polustaankin.

– Moni ei tiedä kiekkotaustastani ja kun mennään askiin, niin ne on oho, että Galis osaakin veivaa.

Ville Galle ja Marko Anttila ottivat mittaa toisistaan luistelussa, kiekonhallinnassa ja laukauksissa. Kahdessa ensimmäisessä lajissa voiton vei tuore maailmanmestari Anttila.

– Vaadittava on tehty onneksi tällä hetkellä. Ei ainakaan vielä ole potkuja tulossa, Mörkö virnuili

Kisa ratkesi vasta viimeisessä lajissa. Sillä koska jääkiekko on maalintekopeli, viimeisestä lajista eli laukauksista sai tuplapisteet.

Kymmenestä yrityksestä Ville Galle iski kaksi maalia, mutta Anttilalla oli sihti kadoksissa: hän jäi vain yhteen maaliin.

– Tämän takia en ole yv-pakki, Anttila totesi.

Kiekkotaidoissa kaksikko päätyi siis tasapeliin ja seuraavaksi he aikoivat selvittää paremmuutensa karaokessa.

Lue myös: