Suora

  • Uimahyppyjen MM, naisten 3 m:n loppukilpailu
  • Uimahyppyjen MM-kilpailut 19.7.
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Kaksi virhettä ja keskeytys! Esapekka Lapin sunnuntaiaamusta Portugalissa tuli totaalinen katastrofi – katso tästä, miten Citroen lähti pyörimään ympäri

Viidentenä sunnuntaipäivään Portugalin MM-rallissa startannut Esapekka Lappi joutui keskeyttämään aamun toisen erikoiskokeen jälkeen.

Rallin MM-sarja
Esapekka Lappi Portugalin MM-rallissa 2019.

Citroenin Esapekka Lappi joutui keskeyttämään Portugalin MM-rallin 17. erikoiskokeen jälkeen. Viidentenä päätöspäivään lähtenyt suomalainen kaatoi autonsa neulansilmässä ensimmäisellä pätkällä, ja heti perään seuraavalla pikataipaleella hän meni mutkan leveäksi.

Auto osui penkkaan ja takajousitus rikkoutui. Lappi ja kartanlukija Janne Ferm yrittivät korjata autoa, mutta siitä ei ollut enää kulkupeliksi tähän ralliin. Lapin virheet voi katsoa alta sekä kuvan videota klikkaamalla.

Keskeytys on iso pettymys Lapille, joka ajoi lauantaina hyviä aikoja ja oli löytänyt autoon hyvät asetukset. Ensimmäistä kauttaan Citroenin ratissa ajava pieksämäkeläinen on kerännyt nyt seitsemästä rallista vasta 34 MM-pistettä.

Lue myös:

Tänak jyräsi Portugalin MM-rallin ykköseksi, Rovanperälle vakuuttava luokkavoitto – Yle seurasi Portugalin MM-rallin dramaattista päätöspäivää hetki hetkeltä

Tommi Mäkinen valitteli loistovauhtia ajaneen Latvalan kohtaloa: "Olen pahoillani hänen puolestaan"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat