Suora

  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Dota 2: The International

Ferrarit jatkoivat Montrealin GP-radan valtiaina mykistävään tyyliin viimeisissä harjoituksissa

Sebastien Vettel ja Charles Leclerc olivat omilla lukemillaan Montrealin GP:n kolmansissa harjoituksissa. Vettel oli nopein ajalla 1.10,843.

Formula 1
Sebastian Vettel
Sebastian Vettel on MM-pisteissä kolmantena. Montrealista hän jahtaa kauden ensimmäistä paikkaa eturivistä. Charles Coates/Getty Images

Kolmannet harjoitukset Montrealissa olivat nekin Ferrarien hallintaa.

Tällä kertaa nopein oli Sebastian Vettel, joka täräytti tauluun ajan 1.10,843. Vettelin nuori tallikaveri Charles Leclerc jäi 0,139 sekunnin päähän.

Mercedekset eivät pystyneet vastaamaan Ferrarien vauhtiin. Lewis Hamilton oli viimeisten harjoitusten kolmanneksi nopein. Hän jäi Vettelistä lähes neljä kymmenystä.

Valtteri Bottas puolestaan kellotti neljänneksi nopeimman ajan. Suomalainen oli Vetteliä hitaampi lähes seitsemän kymmenyksen verran.

Ensimmäisissä harjoituksissa perjantaina Hamilton ja Bottas olivat nopeimpia. Toisissa harjoituksissa nopeinta vauhtia pitivät Ferrarit. Bottas oli tuolloin kolmanneksi nopein.

Montrealissa ajetaan kauden seitsemäs osakilpailu. Tähän asti Mercedekset ovat lähteneet jokaiseen kilpailuun eturivistä, mutta nyt Ferrarilla on paikka katkaista tuo putki.

Alfa Romeolla tällä kaudella Kimi Räikkönen jäi myös kolmansissa harjoituksissa kauas kärjestä. Räikkönen oli 16:s. Hän jäi lähes kaksi sekuntia harjoitusten nopeimmasta.

Lance Strollin harjoitukset päättyivät vajaan puolen tunnin jälkeen, eikä hän ehtinyt saada aikaa. Racing Pointin auton perästä nousi suuret lieskat ja savua. Stroll itse epäili tiimiradiossa, että syynä olisi ollut hydrauliikkanesteen vuoto.

Montrealin GP:n aika-ajot alkavat lauantaina kello 21 Suomen aikaa. Yle Urheilu seuraa tapahtumia verkkosivuillaan hetki hetkeltä. Itse kilpailu ajetaan sunnuntaina kello 21.10 Suomen aikaa.

Lue myös:

Ferrarit jättivät Bottaksen taakseen, Hamilton teki harvinaisen virheen

Räikkösen vauhti ei riittänyt enää toisissa harjoituksissa – Hamilton törmäsi seinään

Räikkönen säväytti kuudenneksi Montrealin ensimmäisissä harjoituksissa – Hamilton ja Bottas pitivät kovinta vauhtia

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat