Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Leluja ja lentopalloa

Kapteeni Sparv hehkutti Huuhkajien peliä – "Olemme onnekkaita, että Teemu Pukki on suomalainen"

Tim Sparvin mukaan Suomi pelasi pelisuunnitelman mukaan voitokkaassa ottelussa Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue
Tim Sparv
AOP

Huuhkajien kapteeni Tim Sparv oli erittäin tyytyväinen joukkueen esitykseen EM-karsintaottelussa Bosniaa ja Hertsegovinaa vastaan. Suomi voitti Tampereella pelatun ottelun 2–0. Varsinkin toinen puoliaika oli Suomelta hyvä.

– Pelasimme toisella puoliajalla vähän paremmin. Enemmän tempoa, pelasimme eteenpäin ja pidimme palloa paremmin. Olen todella tyytyväinen peliesitykseemme. Kaikki taistelivat joukkueelle ja puolustimme joukkueena kurinalaisesti. Dzekolla oli vaikempi päivä tänään. Hän oli hyvin kontrollissa, Sparv totesi.

Teemu Pukki nousi jälleen ottelun ratkaisijaksi kahdella maalillaan. Pukin maalivire ei ole kadonnut mihinkään, vaikka edellisestä ottelusta on jo kulunut jonkin aikaa.

– Teme on kunnossa. Se oli kova suoritus. jos miettii, että hän on ollut 4-5 viikkoa lomalla. Hän teki paljon töitä molempiin suuntiin. Olemme onnekkaita, että hän on suomalainen

Sää oli ottelun aikana vaihteleva. Alussa oli todella kova helle, mutta Pukin ensimmäisen maalin aikoihin alkoi rankkasade.

– Se oli tyypillinen suomalainen kesäpäivä. Sää oli haastava, mutta käsittelimme sen hyvin.

Lue myös:

Huuhkajilla hieno jalkapalloilta Tampereella – tulikuuma Teemu Pukki johdatti Suomen arvokkaaseen voittoon EM-karsinnoissa

Näin eteni Huuhkajien ottelu Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan – Teemu Pukki iski kaksi osumaa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat