Suora

  • Uimahyppyjen MM, miesten 10 m:n alkukilpailu
  • Uimahyppyjen MM, miesten 10 m:n välierät
  • Uimahyppyjen MM, naisten 3 m:n loppukilpailu

Yle Urheilun Karaokekarnevaali pyörähtää käyntiin Paavo Nurmen kisojen rinnalla

Haastattelukaraokeissa piipahtavat muun muassa Olli-Pekka Karjalainen, Tero Järvenpää, Timo Furuholm ja Juhani Tamminen.

Muu urheilu
Karaokekarnevaali on karaoke, josta selviää pelkillä puhelahjoilla
Karaokekarnevaali on karaoke, josta selviää pelkillä puhelahjoilla

Yle Urheilun ja aluetoimitusten kesäkiertue Karaokekarnevaali käynnistyy tiistaina Turun Paavo Nurmen kisojen yhteydessä. Yleisö voi kokeilla urheiluselostamista tai sään ennustamista Turun jokirannassa Ylen kanavilta tuttujen Milla Madetojan ja Kalle Palanderin kanssa.

Selostettavan aiheen voi valita listalta tai arpoa onnenpyörällä. Valittavana on monta huikeaa urheiluhetkeä vuosien ja vuosikymmenten varrelta, kuten esimerkiksi Lasse Virenin kaatuminen ja olympiavoitto vuodelta 1972 tai Matti Nykäsen liitely sumun keskeltä MM-kultaan vuonna 1982.

Sääkaraokessa voi selostaa vaikkapa juhannuksen säätä Suomessa ja Marsissa vuonna 2050.

Jokainen osallistuja palkitaan Yle-lahjalla. Parhaat suoritukset valitaan yleisöäänestyksellä 25.–28.7. Yleisöäänestyksen voittaja pääsee myös osallistumaan Urheilustudion lähetyksen tekoon.

Haastattelukaraoke tuo julkkikset jokirantaan

Ylen piste sijaitsee Turun Aurajokirannassa, osoitteessa Kristiinankatu 1. Päivän aikana paikan päällä pidetään myös kolme haastattelukaraokea, joissa ovat mukana muun muassa Olli-Pekka Karjalainen, Tero Järvenpää, Timo Furuholm ja Juhani Tamminen.

Karaokekarnevaali kiertää kesän aikana kuudella paikkakunnalla urheilutapahtumien yhteydessä. Tunnelmia tapahtumapaikoilta välitetään Radio Suomen lähetyksissä. Tunnelmia Turun tapahtumasta välitetään myös Yle Turun Instagram-sivulle (siirryt toiseen palveluun).

Turun tapahtuman jälkeen Karaokekarnevaalia vietetään kesän aikana vielä viidesti. Paikkakunnat ja paikat ovat Kangasala 15.6. (Jukolan viesti), 19.6. Jyväskylä (yleisurheilun GP-kisa), 29.6. Lahti (Ironman 70.3), 24.7. Joensuu (yleisurheilun GP-kisa) ja 1.–3.8. Helsinki (Pointti – utelias kaupunkifestivaali).

Lue lisää:

Uinuuko sisälläsi mestariselostaja, joka herättää eloon niin urheilutapahtuman kuin säärintaman? Osallistu Ylen Karaokekarnevaaliin kuudella paikkakunnalla

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat