Suora

  • Uimahyppyjen MM, miesten 10 m:n välierät
  • Uimahyppyjen MM, naisten 3 m:n loppukilpailu
  • Uimahyppyjen MM-kilpailut 19.7.
  • Urheiluruutu

Ässät pestasi Venäjän nuorten maajoukkuemaalivahdin

Daniil Tarasov siirtyy Poriin yksivuotisella sopimuksella.

Jääkiekon miesten SM-liiga
Daniil Tarasov
Porin Ässät

Porin Ässät on viimein julkistanut toisen ensi kauden maalivahtinsa jääkiekon SM-liigassa.

Daniil Tarasov (196 cm / 84 kg) siirtyy Ässiin yksivuotisella sopimuksella KHL-seura Salavat Julajev Ufan organisaatiosta.

Viime kaudella 20-vuotias Tarasov pelasi kaksi ottelua KHL-liigassa ja 40 ottelua Venäjän toiseksi korkeimmalla sarjatasolla VHL-liigassa. Kauden päätteeksi Tarasov valittiin VHL-liigan vuoden tulokkaaksi.

Daniil Tarasov on kuulunut Venäjän nuorten maajoukkueiden vakionimiin. Vuonna 2018 hänet nimettiin alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa joukkueensa kolmen parhaan pelaajan joukkoon. Viime kaudella Tarasov oli saavuttamassa alle 20-vuotiaiden MM-pronssia.

Tarasov teki keväällä NHL-sopimuksen Columbus Blue Jacketsin kanssa.

– Olemme todella tyytyväisiä, että Daniil Tarasov katsoi Ässät parhaaksi paikaksi kehittyä matkalla kohti NHL:ää. Puhutaan kuitenkin kaverista, joka olisi halutessaan voinut jatkaa KHL-liigassa ja vieläpä sarjan kärkiseurassa, sanoo Ässien tiedotteessa kehitysjohtaja Tommi Kerttula.

Tarasov menee tällä viikolla Torontoon harjoittelemaan maalivahtileirille ja sieltä Columbuksen kehitysleirille. Poriin hän on tulossa heinäkuun puolivälissä.

Aiemmin Ässät on kertonut, että joukkueen toinen ensi kauden uusi maalivahti on Vaasan Sportista Ässiin siirtynyt 26-vuotias Sami Aittokallio.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat