Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Slovakian maajoukkuepakki SaiPan paitaan

SaiPan puolustukseen liittyvä Mario Grman on kuulunut Slovakian maajoukkueen vakiopelaajiin.

Jääkiekon miesten SM-liiga
SaiPa.
Miikka Jääskeläinen / AOP

Slovakialainen puolustaja Mario Grman liittyy jääkiekkoliigassa pelaavan SaiPan miehistöön. KHL:ssä Slovan Bratislavaa edustanut Grman ja SaiPa ovat tehneet 1+1 vuoden mittaisen sopimuksen.

22-vuotias Grman on kuulunut viime kaudet Slovakian maajoukkueen vakiokasvoihin. Hän valmistautui tämänkin kevään MM-kotikisoihin, mutta pieni vamma esti pelaamisen turnauksessa.

– Grman pelasi puolustavassa roolissa, mutta hänellä on kykyjä myös hyökkäävämpään peliin. Kyseessä on nuori pelaaja, joka pyrkii urallaan eteenpäin, SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kommentoi.

Venäläishyökkääjä Jaroslav Aleksejev ja SaiPa ovat solmineet 1+1-vuotisen sopimuksen. Aleksejev on pelannut Venäjän juniorisarjoissa ja viimeiset kolme kautta Kanadan junioriliigassa. Hän aloittaa SaiPassa koeajalla.

SaiPa ja NHL-seura Nashville Predators ovat sopineet, että Predatorsin sopimusmaalivahti Niclas Westerholm jatkaa tulevalla kaudella SaiPassa. 21-vuotias Karhu-Kissojen kasvatti Westerholm pelasi viime kaudella SaiPassa 15 liigaottelua torjuntaprosentilla 90,7.

Päivitetty kello 13.40: Niclas Westerholm täydennetty uutiseen.

Lue lisää:

Ässät pestasi Venäjän nuorten maajoukkuemaalivahdin

Liigakauden parhaita palkittiin – maailmanmestarit hyvin esillä

Ilveksen tulos reilut puoli miljoonaa plussalla – pudotuspelit ja lisääntyneet yleisömäärät nostivat luvut uusiin ennätyslukemiin

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat