1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. NBA

Golden State Warriorsin tähti Kevin Durant joutui leikkaukseen – viestitti operaatiosta Instagramissa: "Se oli menestys"

Kevin Durant pelasi kuukauden tauon jälkeen viidennessä NBA-finaalissa, mutta joutui jättämään ottelun kesken loukkaantumisen takia.

Kevin Durantin akillesjänne repesi viidennessä NBA-finaalissa. Kuva: Gregory Shamus/Getty Images

Koripallon NBA-finaaleita pelaavan Golden State Warriorsin tähti Kevin Durant kävi leikkauksessa revenneen akillesjänteen takia. Durant kertoi asiasta Instagramissa.

– Haluan päivittää tilanteeni teille: akillesjänteeni repesi edellisessä ottelussa. Leikkaus oli tänään ja se oli menestys, hän kirjoitti.

– Kuten sanoin maanantaina, minua sattuu syvästi, mutta olen okei. Koripallo on suurin rakkauteni ja halusin olla edellisessä pelissä kentällä. Halusin auttaa joukkuekavereitani, Durant jatkoi kirjoitustaan.

Warriors-tähti palasi pelikentille kuukauden pelitauon jälkeen. Durantin piti tuon aikaa sivussa pohjevamma.

Durant pelasi viidennessä NBA-finaalissa maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa. Hän joutui jättämään pelin kesken loukkaantumisen takia ottelun toisella neljänneksellä. Durant ehti pelata ottelussa 12 minuuttia. Tuossa ajassa hän teki 11 pistettä.

Mestaruus oli tuossa ottelussa katkolla Toronto Raptorsille, mutta Durantin edustama Golden State Warriors onnistui ottamaan pakkovoiton lukemin 106–105. Raptors johtaa finaalisarjaa nyt voitoin 3–2.

Viidennen finaalin jälkeen Warriorsin puheenjohtaja Bob Myers kommentoi Durantin tilannetta ääni väristen lehdistötilaisuudessa.

– Kevinillä on akillesvamma, mutta emme tiedä vielä sen laajuutta. Hän teki töitä neljä viikkoa lääkäritiimimme kanssa, jotta hän pääsi takaisin kentälle. Hänelle annettiin lupa pelata tänään. En usko, että tästä voi syyttää ketään, mutta jos jotakuta pitää syyttää, voitte syyttää minua.

Seuraava finaaliottelu pelataan torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa.

Durant kirjoitti Instagramissa uskovansa, että Warriors voittaa seuraavankin ottelun.

Warriors on voittanut mestaruuden kahtena viime vuonna.

Lue myös:

Kevin Durantin jalka ei kestänyt NBA:n finaaleissa – vastustajajoukkueen fanit hurrasivat ontuvalle soturille, joka poistui kentältä: "Tuo on typerää"

Golden State Warriors haki tärkeän vierasvoiton ja venytti NBA:n finaalisarjaa – puolikuntoinen Kevin Durant kävi kääntymässä kentällä ja teki 11 pistettä