Suora

  • Uimahyppyjen MM, miesten 10 m:n alkukilpailu
  • Uimahyppyjen MM, miesten 10 m:n välierät

Jussi Jokisen kotiinpaluu: pelit jatkuvat Kärpissä seuraavat kaksi kautta

​Kärpät on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Jussi Jokisen kanssa.

jääkiekko
Hyökkääjä Jussi Jokinen Oulun Kärpät.
Jussi Jokinen palaa Oulun Kärppiin.Tomi Hänninen / Yle

Jussi Jokinen pelaa seuraavat kaksi kautta Oulun Kärpissä. 36-vuotias hyökkääjä pelasi keväällä Kärpissä kauden 2018-2019 runkosarjan loppupuolella.

Jokinen palasi viime kudella Kärppiin tehokkaasti. Viiden ottelun pisteputkella kevätkauden aloittanut hyökkääjä saalisti runkosarjassa 14 otteluun tehopisteet 6+14=20. Pudotuspeleissä tahti oli maltillisempaa, mutta Jokinen oli silti joukkueensa kolmanneksi tehokkain pelaaja pisteillä 2+7=9.

Uutta kautta Jokinen odottaa innoissaan. Epävarmuus pelipaikasta on varjostanut kahta edellistä kautta, joten mies on luonnollisestikin tyytyväinen siihen, että oma paikka on selvillä jo hyvissä ajoin. Oulu ja Kärpät oli Jokisen listan kärjessä alusta asti.

– NHL-optiota ei enää ole, joten Kärpät oli minulle ehdoton ykkösvaihtoehto. Nautin jokaisesta päivästä viime kaudella, ja odotan innoissani tulevaa kautta. On hienoa päästä olemaan mukana alusta asti uudessa projektissa, Jokinen kommentoi jatkosopimustaan.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho luottaa Jokisen olevan tärkeä palanen kauden 2019 - 2020 joukkuetta.

– Hienoa, että Jussi päätti nyt lopullisesti palata kotiin ja Kärppiin. On hyvä, että Jusa on nyt alusta asti joukkueen mukana. Sitä kautta hän pääsee sisään joukkueen rytmiin ja pelaamiseen, kertoo Aho.

Lähteet: Kärppien tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat