Suora

  • CS:GO: IEM Chicago – loppuottelu
  • Uinnin MM, aamun kilpailut

Suomen olympiatoivo Armanto skeittasi rankingkisan finaaliin, Tonteri jäi karsintaan

Lizzie Armanto lautaili Long Beachilla kahdeksan parhaan joukkoon.

Muu urheilu
Lizzie Armanto
Lizzie Armanto jahtaa paikkaa Tokion olympialaisiin.ePressi.com

Suomalais-yhdysvaltalainen Lizzie Armanto skeittasi finaaliin lajin olympiakarsintakilpailussa Kaliforniassa. Long Beachin kilpailu kuuluu skeittauksen Dew-kiertueeseen ja siinä jaetaan ranking-pisteitä, joiden perusteella määritellään Tokion kesäolympialaisiin 2020 osallistuvat urheilijat.

Armanto oli oman park-sarjansa puolivälierien toinen. Välierissä hän skeittasi sijalle seitsemän, kun finaaliin pääsi kahdeksan kilpailijaa. Japani sai finaaliin peräti viisi urheilijaa ja loput kaksi paikkaa menivät yhdysvaltalaisille. Finaali on ohjelmassa Suomen aikaa kello 23 sunnuntai-iltana.

Muut suomalaiset jäivät kilpailun karsintoihin. Lumilautailun maailmanmestari Roope Tonteri jäi park-sarjassa sijalle 55. Karsintaan osallistui 64 skeittaajaa.

Lue myös:

Rullalautailijana Tokion olympialaisiin tähtäävällä Roope Tonterilla on kisatavoite jo selvillä: ”Jos yksikin juniori alkaisi skeittaamaan sen ansiosta, se olisi voitettu kisa”

Lumilautailun maailmanmestari tavoittelee paikkaa Tokion kesäolympialaisiin – Roope Tonteri mukaan rullalautailun olympiakarsintaan

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat