Suora

  • Uimahyppyjen MM, naisten 3 m:n välierät
  • Uimahyppyjen MM, miesten 3 m:n loppukilpailu
  • Uimahyppyjen MM-kilpailut 18.7.
  • Urheiluruutu
  • Aviopari katoaa

Lentopallonaiset venyivät toiseen voittoon Azerbaidzhanista Kultaisessa liigassa

Suomen naisten lentopallomaajoukkue kilpailee elokuussa EM-kisoissa.

lentopallo
Daniela Öhman.
Suomen naisilla oli aihetta tuuletuksiin. Arkistokuvassa Daniela Öhman.Jarno Kuusinen / AOP

Suomi on ottanut toisen voittonsa lentopallon naisten Kultaisessa liigassa. C-lohkon päätösottelussa Suomi kaatoi Azerbaidzhanin erin 3–2.

Suomella oli kolmannessa erässä kolme ottelupalloa, mutta Azerbaidzhan voitti erän ja vei ottelun viidenteen erään. Mikkelissä pelatun ottelun eränumerot olivat Suomelle 25–19, 29–27, 27–29, 19–25 ja 15–13.

– Olimme alussa hyvin hereillä ja saimme pelin kulkemaan. Aloitussyötöt jatkossa hieman heikkenivät ja Azerbaidzhan pääsi peliin mukaan. Viides erä kuitenkin osoitti, että tämä joukkue ei periksi anna, Suomen päävalmentaja Tapio Kangasniemi sanoi Lentopalloliiton tiedotteessa.

Elokuisiin EM-kisoihin valmistautuva Suomi voitti neljän joukkueen lohkossa Azerbaidzhanin kahdesti. Espanjaa ja Valko-Venäjää vastaan koti- ja vierasottelut päättyivät tappioihin.

– Mitään erävoittoja tai sijoituksia tai pisteitä ei mietitty vaan tavoitteena oli edelleenkin oman pelin kehittäminen. Nämä Kultaisen liigan pelit ovat olleet meille todella hyvää harjoitusta. Näitähän me juuri on haettu. Nyt vähän huilataan ja aletaan valmistautuminen elokuun EM-kisoihin, sanoi Kangasniemi.

Lue myös:

Suomen lentopallomiesten voittotili yhä avaamatta

Valko-Venäjä pyöritti Suomen lentopallonaisia

Kaverit koulussa ja pelikentillä kiusasivat, mutta Suomen menestynein lentopalloilija Riikka Lehtonen löysi urheilusta vahvuutensa – "Siellä ei arvosteltu minua"

Lentisnaisille maukas vierasvoitto – yhdeksän vuoden tauon jälkeen maajoukkueeseen palannut Saara Esko tehtaili 22 pistettä!

Lähteet: Lentopalloliiton tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat