Suora

  • CS:GO: IEM Chicago – välierät
  • Uinnin MM, aamun kilpailut
  • Uinnin MM
  • Uinnin MM
  • Urheilukierros

Sami Välimäki ja Noora Komulainen juhlivat NRG openin uusinnoissa

Golfin Finnish tourin kilpailu käytiin Nokialla.

golf
Noora Komulainen
Noora Komulainen kukisti Ursula Wikströmin kolmannella uusintareiällä.AOP

Sami Välimäki ja Noora Komulainen pelasivat uusinnoista voittoon golfin Finnish tourin kilpailussa NRG openissa Nokialla. Välimäki nujersi Peter Erofejeffin miesten kilpailun ensimmäisellä uusintareiällä. Komulainen kukisti Ursula Wikströmin kolmannella uusintareiällä.

Välimäki ja ja Erofejeff selvittivät kilpailun 54 reikää 11 alle parin tuloksella 205. Roope Kakko ja Kalle Sneck jäivät kolmen lyönnin päähän kärkikaksikosta.

Komulainen ja Wikström olivat naisten kilpailussa omaa luokkaansa seitsemän alle parin tuloksella 209. Kolmanneksi sijoittunut Elina Nummenpää käytti kilpailussa yhdeksän lyöntiä enemmän.

Välimäki nautiskeli voitosta kotikentällään.

– Ihan mahtava lopetus. Saimme koko ajan aplodeja hyvien lyöntien jälkeen, kun täällä oli näin paljon yleisöä ja vapaaehtoisia. En ole päässyt pitkään aikaan kokemaan tuollaista, Välimäki kiitteli tunnelmaa tiedotteessa.

Komulainen saavutti kilpailussa ensimmäisen ammattilaisvoittonsa.

– En ole ikinä ammattilaisena pelannut tuolla tavalla voitosta. Toivon, että kokemuksesta on apua tulevaisuudessa, Komulainen pohti voiton merkitystä.

Lue myös:

Peter Erofejeff ja Ursula Wikström johtavat golfin Finnish touria ennen päätöspäivää – Sami Vatanen kukisti NHL-miesten taistelussa Patrik Laineen

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat