Suora

  • Uimahyppyjen MM, naisten 3 m:n loppukilpailu
  • Uimahyppyjen MM-kilpailut 19.7.
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Katso suorana: Kiina ja Espanja tasasivat pisteet maalittomassa ottelussa

Naisten jalkapallon MM-kisojen B-lohkon päätöskierroksella kohtaavat tasapisteissä olevat Kiina ja Espanja. Lähetys TV2:ssa alkaa kello 18.40, ja sitä voi klikata kuvan videota katsomalla.

FIFAn jalkapallon naisten MM 2019
Espanjan joukkue naisten MM-kisoissa 2019.

Jalkapallon naisten MM-kisoissa käynnistetään maanantaina alkulohkojen päätöskierros, ja B-lohkon ottelussa Montpellierissä kohtaavat Kiina ja Espanja. Joukkueet lähtevät tasapisteissä otteluun, sillä Kiina hävisi Saksalle 0–1 ja voitti Etelä-Afrikan samoin lukemin. Espanja voitti Etelä-Afrikan 3–1, mutta edellisessä ottelussa Saksa oli parempi 1–0.

Ensimmäistä kertaa MM-tasolla kohtaavat maat ovat pelanneet toisiaan vastaan aiemmin kahdesti, ja Espanja on voittanut molemmat kohtaamiset. Edellinen kerta oli neljä vuotta sitten Kiinassa, kun Espanja oli parempi ystävyysottelussa maalein 2–1.

B-lohkon toinen ottelu Etelä-Afrikka-Saksa pelataan samanaikaisesti, ja sitä voi myös seurata suorana Yle Areenassa. Tänään kello 22 alkaen pelataan loppuun A-lohko, ja illan ottelut ovat Nigeria-Ranska (TV2) sekä Etelä-Korea-Norja (Yle Areena).

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Yle näyttää kaikki MM-kisojen 52 ottelua suorana lähetyksenä. Maanantaina pelataan myös ottelut Etelä-Afrikka-Saksa, Nigeria-Ranska ja Etelä-Korea-Norja.

Areenasta löytyvät niin suorat lähetykset, kisauutiset, kattava tulospalvelu, parhaimmat videoklipit ja kisapelit. Kisoja voi seurata kätevästi Areena-sovelluksella tai osoitteessa yle.fi/mmfutis.

Lue myös:

Maailman ylivoimaisimmalla seurajoukkueella on yksinkertainen menestysresepti – puheenjohtajan looginen oivallus on johtanut dominointiin

Kuolemaa karkuun lähtenyt pakolainen tykitti maaleja Suomessa viime kesänä – huippunopea hyökkääjä pelaa nyt kansanliikkeen tuella MM-kisoissa ja murehtii Oulun liigajoukkueen tilannetta

Kipinöiviä tulisieluja, maalijuhlia, draamaa vai onko räväköillä hiuksilla merkitystä? Fanikone avaa sinulle, mitä joukkuetta voisit kannattaa jalkapallon MM-kisoissa!

Pidetty Kisapähkinä-peli on täällä taas – mitä tiedät naisten jalkapallosta? Pelaa, vastaa kaikki oikein ja voit voittaa palkinnon vaikka jokaisena MM-pelipäivänä!

Kaikki jalkapallon MM-kisoista löytyy yhdestä paikasta – näin katsot kisoja Areenasta, uutuutena yksi huippuominaisuus

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat