Suora

  • Lentopallon EM, Kreikka - Suomi
  • Urheiluruutu
  • Rallin MM, Saksa, kisakooste

Katso suorana: Saksalle selvä 4–0-voitto – Etelä-Afrikka kotimatkalle pisteittä

Jalkapallon naisten MM-kisojen alkulohkojen päätöskierroksella Etelä-Afrikka haastaa B-lohkoa johtavan Saksan. Lähetys alkaa Yle Areenassa kello 18.50, ja sitä voi seurata kuvan videota klikkaamalla.

FIFAn jalkapallon naisten MM 2019
Kiina ja Saksa naisten MM-kisoissa 2019.

Jalkapallon naisten MM-kisojen B-lohkon päätöskierroksella molemmat ottelunsa hävinnyt Etelä-Afrikka kohtaa molemmat ottelunsa voittaneen lohkokärjen Saksan Le Havressa. Ottelu on ensimmäinen keskinäinen kamppailu maiden jalkapallohistoriassa.

Ensimmäistä kertaa MM-kisoissa esiintyvä Etelä-Afrikka hävisi Espanjalle 1–3 ja Kiinalle 0–1, joten se hakee päätösottelusta historiansa ensimmäistä pistettä. Saksalle voittoihin puolestaan on riittänyt molemmissa otteluissa yksi maali.

B-lohkon toinen ottelu Kiina-Espanja pelataan samanaikaisesti, ja sitä voi myös seurata suorana TV2:ssa. Tänään kello 22 alkaen pelataan loppuun A-lohko, ja illan ottelut ovat Nigeria-Ranska (TV2) sekä Etelä-Korea-Norja (Yle Areena).

Päivitetty 17.6. kello 19.11: Areenan suorissa lähetyksissä on parhaillaan verkkohäiriö, jota korjataan parhaillaan.

Yle näyttää kaikki MM-kisojen 52 ottelua suorana lähetyksenä. Maanantaina pelataan myös ottelut Kiina-Espanja, Nigeria-Ranska ja Etelä-Korea-Norja.

Areenasta löytyvät niin suorat lähetykset, kisauutiset, kattava tulospalvelu, parhaimmat videoklipit ja kisapelit. Kisoja voi seurata kätevästi Areena-sovelluksella tai osoitteessa yle.fi/mmfutis.

Lue myös:

Maailman ylivoimaisimmalla seurajoukkueella on yksinkertainen menestysresepti – puheenjohtajan looginen oivallus on johtanut dominointiin

Kuolemaa karkuun lähtenyt pakolainen tykitti maaleja Suomessa viime kesänä – huippunopea hyökkääjä pelaa nyt kansanliikkeen tuella MM-kisoissa ja murehtii Oulun liigajoukkueen tilannetta

Etelä-Afrikan yllätys mureni karvaalla tavalla: videotuomareilla riitti tekemistä, kun Espanja nousi voittoon kahdella rangaistuspotkulla – katso tapahtumarikkaan ottelun maalit!

Pidetty Kisapähkinä-peli on täällä taas – mitä tiedät naisten jalkapallosta? Pelaa, vastaa kaikki oikein ja voit voittaa palkinnon vaikka jokaisena MM-pelipäivänä!

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat