Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Kiina ja Espanja jäivät ilman maaleja – molemmat jatkavat B-lohkosta neljännesvälieriin

Jalkapallon naisten MM-kisojen B-lohkon kakkoseksi selviytyi Espanja, joka tasasi pisteet Kiinan kanssa maalittomassa ottelussa. Ottelun parhaat maalipaikat voi katsoa kuvan videota klikkaamalla.

FIFAn jalkapallon naisten MM 2019
Kiina ja Espanja pelasivat 0-0 naisten jalkapallon MM-kisoissa

Kiina ja Espanja päätyivät jalkapallon naisten MM-kisojen B-lohkon päätöskierroksella maalittomaan tasapeliin. Tulos tarkoittaa sitä, että molemmat jatkavat neljännesvälieriin.

Etelä-Afrikan selvästi 4–0 voittanut Saksa voitti B-lohkon, ja Espanja sekä Kiina päätyivät neljään pisteeseen. Espanja on paremman maalieronsa turvin lohkokakkonen.

Kuudesta lohkosta neljä parasta kolmosta pääsevät myös jatkoon, ja kun F- ja E-lohkoissa sarjataulukon kolmoset ja neloset eivät voi enää yltää neljään pisteeseen, myös Kiina on varmuudella jatkossa.

Espanjalla on edessä neljännesvälierässä todennäköisesti yksi kisojen kovimmista haasteista, sillä B-lohkon kakkonen on asetettu kohtaamaan F-lohkon ykkönen ensimmäisessä pudotuspelissä. F-lohkoa johtaa Yhdysvallat, joka ratkaisee lohkovoiton kohtalon Ruotsia vastaan keskiviikkona.

Kiina kohtaa joko C- tai D-lohkon voittajan. Noilla paikoilla ovat ennen viimeisiä otteluita Italia ja Englanti.

Espanja hallitsi selvästi ottelua Kiinaa vastaan, eikä Kiinalla ollut ottelussa yhtään laukausta. Espanjalla oli muutamia huippupaikkoja, mutta viimeistely oli takkuista ja Kiinan Shimeng Peng onnistui maalilla erinomaisesti. Parhaita paikkoja voi katsoa pääkuvana olevalta videolta.

Illalla pelataan A-lohkon päättävät ottelut Nigeria-Ranska ja Etelä-Korea-Norja. Lähetys Nigerian ja Ranskan välisestä ottelusta käynnistyy TV2:ssa kello 21.45, ja Etelä-Korea-Norja -peliä voi seurata Yle Areenassa kello 21.50 alkaen.

Pallonhallinta 38%-62%
Laukaukset maalia kohti 0-9
Laukaukset maalin ohi 0-12
Kulmapotkut 0-8
Paitsiot 2-0
Rikkeet 14-14
Keltaiset kortit 1-0
Puoliajan tulos: CHI 0, Espanja 0
46' Espanjan vaihto: sisään A. Falcon, ulos M. Caldentey

63' Keltainen kortti: W. Li, CHI
67' Espanjan vaihto: sisään A. Putellas, ulos N. Garcia
86' Espanjan vaihto: sisään C. Jimenez, ulos L. Garcia

Lopputulos: CHI 0, Espanja 0

Yle näyttää kaikki MM-kisojen 52 ottelua suorana lähetyksenä.

Areenasta löytyvät niin suorat lähetykset, kisauutiset, kattava tulospalvelu, parhaimmat videoklipit ja kisapelit. Kisoja voi seurata kätevästi Areena-sovelluksella tai osoitteessa yle.fi/mmfutis.

Lue myös:

Saksa marssi helposti lohkovoittoon – Etelä-Afrikan MM-debyytti päättyi murheellisesti

"Entinen sotilaskin herkistyy" – jatkopaikka MM-kisoissa avasi Kiinan kokeneen päävalmentajan kyynelkanavat, katso liikuttavat hetket

Kuolemaa karkuun lähtenyt pakolainen tykitti maaleja Suomessa viime kesänä – huippunopea hyökkääjä pelaa nyt kansanliikkeen tuella MM-kisoissa ja murehtii Oulun liigajoukkueen tilannetta

Maailman ylivoimaisimmalla seurajoukkueella on yksinkertainen menestysresepti – puheenjohtajan looginen oivallus on johtanut dominointiin

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat