Suora

  • Uimahyppyjen MM, miesten 10 m:n alkukilpailu
  • Uimahyppyjen MM, miesten 10 m:n välierät

Sinäkin voit soittaa torstaina 12. selostustoivekonsertttiin – katso toiveiden lista nyt!

Yle Puhe tarjoaa perinteitä noudattaen lievitystä torstain menoliikenteessä mateleville klo 14.02-17.00

Muu urheilu
Huuhkajat
Suomen jalkapallomaajoukkueen kannattajia Tampereen Ratinassa 8. kesäkuuta 2019.Tomi Hänninen

Uudistunut Sen selostuksen haluaisin kuulla -selostustoivekonsertti on avoin kaikkien kuuntelijoiden soitoille ja toiveille.

Voit pirauttaa ja pyytää, mitä tahansa valmiiksi kootulta listalta. Ylen urheiluarkistosta on nostettu tarjolle lähes neljänsadan urheilun tähtihetken parhaat palat.

Lista sisältää lukuisten yksittäisten urheilutapahtumien lisäksi myös muutamia kimaroita, joihin on ytimekkäästi pakattu useampia ytimekkäitä urheilun sattumuksia.

Kannattaa paneutua tarjontaan jo nyt ja miettiä valmiiksi, mitä haluaisi kuulla automatkalla tai vaikkapa jo perille päässeenä laiturin nokassa.

Tarjolla on laaja lajikirjo talvi- ja kesälajeista sekä niin yksilöurheilusta kuin pallopeleistä. Toiveet tulee kuitenkin poimia valmiiksi laaditulta listalta, sillä ihan koko Ylenn arkiston urheiluhistorian valmiiksi lataaminen ei ole mahdollista.

Kattaus on kuitenkin runsas jo nyt. Tähtihetkien määrä myös kasvaa aina kerta kerralta Sen selostuksen haluaisin kuulla -selostustoivekonserttien edetessä. Tälläkin kertaa tarjolla on myös sellaisia äänitunnelmapaloja, joita ei vielä ole kuultu aikaisemmissa selostustoivekonserteissa.

Kuuntelijoiden käytössä oleva puhelinnumero ilmoitetaan torstaina.

Sen selostuksen haluaisin kuulla - selostustoivekonsertti kuullaan 12. kerran Yle Puheessa torstaina 20. kesäkuuta 2019 klo 14.02-17.00.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat