Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Katso suorana: Australian tähtihyökkääjä Sam Kerr tykitti Jamaikan verkkoon neljä maalia

Molemmat ottelunsa selvästi jalkapallon naisten MM-kisoissa hävinnyt Jamaika haastaa C-lohkon päätöskierroksella viime ottelussaan Brasilian kukistaneen Australian. Ottelua voi seurata Yle Areenasta kello 21.50 alkaen.

FIFAn jalkapallon naisten MM 2019
Alanna Kennedy riemastui Australian voitettua Brasilian 3-2 jalkapallon MM-kisoissa.

Jalkapallon naisten MM-kisojen C-lohkon päätöskierroksella Australia kohtaa molemmat ottelunsa selvin lukemin toistaiseksi hävinneen Jamaikan. Australia on lohkossa kolmella pisteellään jaetulla toisella sijalla, kun taas Jamaika on nollilla jumbona.

Australian kisat alkoivat dramaattisella viime hetken tappiolla Italiaa vastaan 1–2, mutta Brasiliaa vastaan "Matildat" nousi komeasti kahden maalin takaa voittoon saakka maalein 3–2. Jamaika hävisi Brasilialle 0–3 ja Italialle 0–5.

Kohtaaminen on historiallinen, sillä maat eivät ole pelanneet koskaan vastakkain.

Lähetys Yle Areenassa alkaa kello 21.50, ja sitä voi katsoa klikkaamalla kuvan videota. Samanaikaisesti TV2:ssa näytetään lohkon toinen ottelu Italia-Brasilia.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Yle näyttää kaikki MM-kisojen 52 ottelua suorana lähetyksenä.

Areenasta löytyvät niin suorat lähetykset, kisauutiset, kattava tulospalvelu, parhaimmat videoklipit ja kisapelit. Kisoja voi seurata kätevästi Areena-sovelluksella tai osoitteessa yle.fi/mmfutis.

Lue myös:

Katso jälkipelit: Kaikkien aikojen paras teki MM-historiaa – Brasilia voittoon MM-kisojen huippupelissä

Marta rikkoi MM-kisojen maaliennätyksen, mutta se ei brassitähdelle riitä – jalkapallon himotuin titteli on kiertänyt kaikkien aikojen naispelaajaa, jolle Ruotsi on kuin toinen kotimaa

Masennuksen selättänyt maalitykki repi lapsena nukelta pään irti ja teki siitä jalkapallon – maajoukkueeseen palannut brassilegenda haluaa tarinallaan auttaa tulevia sukupolvia

Näitkö tämän liikuttavan hetken? MM-kisojen heittopussin johtaja itki vuolaasti ensimmäisestä maalista – New York Timesin toimittaja kertoi vaikuttavan taustatarinan

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat