Suora

  • Uinnin MM
  • Uinnin MM
  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu

Ennätyksellistä hattutemppuilua! – katso tästä, miten Jamaikan verkkoon mätettiin maaleja MM-kisoissa

Ensimmäistä kertaa jalkapallon naisten MM-kisoissa pelanneen Jamaikan turnaus päättyi alkulohkoon ja kolmeen tappioon. Maa teki kyseenalaista historiaa, sillä sen verkkoon tehtiin hattutemppu jokaisessa ottelussa.

FIFAn jalkapallon naisten MM 2019
Sam Kerr oli liian paha pideltävä Jamaikan puolustukselle.

Brasilian Cristiane, Italian Cristiana Girelli ja Australian Sam Kerr. Kaikki kolme pelaajaa tekivät jalkapallon naisten MM-kisojen alkulohkossa hattutempun C-lohkon jumboksi ilman pisteitä jääneen Jamaikan verkkoon.

Kerr laittoi vielä muita paremmaksi, sillä hän teki tiistai-iltana peräti neljä osumaa. Kolmen hattutempun putki yhden joukkueen verkkoon oli historiallinen, sillä sellaista ei oltu vielä nähty koskaan MM-kisoissa sen paremmin miesten kuin naistenkaan puolella.

Kaksi hattutemppua olivat verkkoonsa päästäneet aiemmin Meksiko vuonna 1999 ja Ecuador vuonna 2015. Ensimmäistä kertaa MM-kisatasolla esiintyneestä Jamaikasta tuli 1991 alkaneen MM-kisahistorian aikana kahdeksas joukkue, joka hävisi kaikki alkulohko-ottelunsa ensimmäisellä kerrallaan.

Kerrin neljän maalin potin voi katsoa pääkuvan videota klikkaamalla. Alla olevissa klipeissä ovat puolestaan Cristianen sekä Girellin huippuillat.

Yle näyttää kaikki MM-kisojen 52 ottelua suorana lähetyksenä.

Areenasta löytyvät niin suorat lähetykset, kisauutiset, kattava tulospalvelu, parhaimmat videoklipit ja kisapelit. Kisoja voi seurata kätevästi Areena-sovelluksella tai osoitteessa yle.fi/mmfutis.

Lue myös:

Masennuksen selättänyt maalitykki repi lapsena nukelta pään irti ja teki siitä jalkapallon – maajoukkueeseen palannut brassilegenda haluaa tarinallaan auttaa tulevia sukupolvia

Australian tähtihyökkääjällä Sam Kerrillä uskomaton neljän maalin ilta – Jamaikan MM-kisahistorian avausmaali oli laiha lohtu

Cristiano Ronaldoa ihaileva maalitykki oli hilkulla luovuttaa hurjaan vammakierteeseen – MM-kisojen supertähti elää uuvuttavaa kaksoiselämää ja ihastuttaa takavolttituuletuksillaan

Häikäisevää jalkapallohistoriaa! Näin Brasilian supertähti Marta nousi kaikkien aikojen maalintekijäksi MM-kisoissa, tuloksesta silti kirvelevä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat