1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. triathlon

Kaisa Sali kilpailee Lahdessa ja avaa seuraavan kovan harjoituskauden – "On mahtavaa, että Ironman on tullut myös Suomeen"

Kaisa Salin ura huipentuu Havaijilla 12. lokakuuta.

Kuva: Getty Images

Kaksi viikkoa sitten paikan Havaijin MM-kilpailuihin lunastanut triathlonisti Kaisa Sali aloittaa harjoituskautensa Lahdessa. Sali osallistuu kesäkuun 29. päivä triathlonin Ironman-sarjan osakilpailuun ensimmäistä kertaa Suomessa.

– On mahtavaa, että Ironman on tullut myös Suomeen. Kotiyleisön edessä on ihana kilpailla ja kisakatsomoon on kuuleman mukaan tulossa paljon tuttuja, Sali kertoi tiedotteessaan.

Lahdessa kilpailtava puolimatka on Salin seuraavan kovan harjoitusjakson avaus. Salin ura huipentuu lokakuun 12. päivä Kailua-Konan kaupungissa Ironmanin MM-kilpailuun.

– Tavoitteenani on saavuttaa Havaijilla podiumpaikka. Olen ollut Konalla kolmesti, enkä ole vielä kertaakaan saanut tehtyä siellä täydellistä suoritusta, Sali totesi.

Lue myös:

Triathlonisti Kaisa Sali itkee aina ennen kisaa jännityksestä – uran päättävän MM-kisapaikan karsinta koetteli hermoja, kun 180 kilometrin pyörämatka piti taittaa aivan yksin: "Syön, juon ja painan vain menemään"