Suora

  • Uimahyppyjen MM, miesten 3 m:n alkukilpailut
  • Uimahyppyjen MM, miesten 3 m:n välierät

Mika Väyrynen HJK:n valmennustiimiin – "Tämä on hieno haaste ja upea mahdollisuus"

Mika Väyrynen ja Mikko Mannila ovat mukana HJK:n valmennustiimissä kauden loppuun asti.

Veikkausliiga
Mika Väyrynen
Mika Väyrynen HJK:n paidassa vuonna 2016.Tomi Hänninen

Jalkapallon Veikkausliigan hallitsevan mestarin HJK:n tuoreen päävalmentajan Toni Koskelan valmennustiimiä on täydennetty,

Tiimissä ovat mukana kauden 2019 loppuun asti Mika Väyrynen ja Mikko Mannila. Väyrynen siirtyy valmentajaksi liigajoukkueeseen. Mikko Mannila jatkaa HJK Klubi 04:n päävalmentajana ja on mukana myös liigajoukkueen valmennustiimissä.

– Toni Koskelan tultua päävalmentajaksi toukokuussa ovat HJK Klubi 04:n valmentajina toimineet Mikko Mannila ja Mika Väyrynen olleet jo liigajoukkueen apuna. Mika Väyrynen siirtyy nyt siis kokonaan liigajoukkueeseen. Mikko Mannila jatkaa Klubi 04:n päävalmentajana ja on tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan myös liigajoukkueen käytettävissä, kertoo urheilujohtoryhmän vetäjä Miika Takkula HJK:n verkkosivuilla.

– Tämä on minulle hieno haaste ja upea mahdollisuus. Olen erittäin iloinen ja otettu, kun saan mahdollisuuden olla mukana Suomen ykkösjoukkueen valmennustiimissä, iloitsee Mika Väyrynen.

Lue myös:

HJK kohtaa Färsaarten mestarin Mestarien liigan ensimmäisellä karsintakierroksella – Päävalmentaja: "Olemme totta kai ennakkosuosikkeja"

Lähteet: HJK:n verkkosivut

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat