Jesse Puljujärvi lähdössä Edmonton Oilersista

Suomalaishyökkääjä haluaa uuden alun NHL-uralleen, kertoo kanadalaisen TSN-kanavan toimittaja.

NHL
Jesse Puljujärvi
Jesse Puljujärvi kertoi kesällä, ettei halua pelata Oilers-paidassa.Getty Images

NHL-jääkiekkoliigan Edmonton Oilersin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi on jättämässä seuran, kertoo kanadalainen televisiokanava TSN. Kanavan kiekkotoimittajan Darren Dregerin mukaan Puljujärvi on tehnyt Oilersille selväksi, että hän haluaa uuden alun NHL-uralleen ja toivoo siksi seuran vaihtoa.

Dregerin mukaan Oilers on tiettävästi valmis toimimaan Puljujärven toiveen mukaisesti, mutta haluaa pohtia mahdollista kauppaa rauhassa.

Puljujärven agentti Markus Lehto vahvistaa Ylen toimittajalle, että Puljujärvi tarvitsee uuden alun ja keskustelut seuran vaihdosta ovat olleet käynnissä jo viikkoja.

Puljujärvi, 21, on pelannut Edmontonissa kolme vaisua kautta ja hänen seuraavasta siirrostaan on spekuloitu Pohjois-Amerikassa jo hyvän aikaa.

Oilers valitsi Puljujärven neljäntenä pelaajana NHL:n vuoden 2016 varaustilaisuudessa. Hän on pelannut kolmen NHL-kauden aikana 139 ottelua tehoin 17+20. Tällä kaudella Puljujärvi teki pisteet 4+5 pelaamissaan 46 ottelussa. Kausi päättyi lonkkaleikkaukseen maaliskuussa.

Lue myös:

Kuinka ihmeessä alle kahden minuutin peliajalla nosteltiin kannua ensimmäisten joukossa? Lisäksi ihastelemme jo huvittavia piirteitä saanutta huumaa, jonka Kaapo Kakko on New Yorkissa nostattanut

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat