Suora

  • Uimahyppyjen MM, miesten 10 m:n alkukilpailu
  • Uimahyppyjen MM, miesten 10 m:n välierät

Miro Heiskaselle tunnustusta – lähes yksimielinen valinta NHL-tulokkaiden tähdistökentälliseen

Miro Heiskanen pelasi tulokaskaudellaan kaikki Dallasin 82 runkosarjaottelua.

NHL
Miro Heiskanen lähikuvassa.
AOP

Dallas Starsin suomalaispuolustaja Miro Heiskasen komea tulokaskausi huomioitiin jääkiekkoliiga NHL:n palkintogaalassa Las Vegasissa. Kauden parhaan tulokaspelaajan äänestyksessä Heiskanen ei päässyt edes kolmen pelaajan valintalistalle, mutta tulokkaiden tähdistökentällisessä suomalaisen paikasta ei ollut epäselvyyttä.

171-henkisestä valitsijaraadista vain kuusi jätti Heiskasen ulos tähdistökentällisestä. Jokainen raadin jäsenistä valitsi puolustukseen Buffalon ruotsalaisen Rasmus Dahlinin, mutta kuusi äänestäjää näki Pittsburghin ruotsalaispuolustaja Marcus Petterssonin olleen Heiskasta parempi.

Dahlinin lisäksi yksimielisesti tulokaskentälliseen valittiin St. Louisin mestarimaalivahti Jordan Binnington ja kauden parhaaksi tulokkaaksi valittu Vancouverin ruotsalaishyökkääjä Elias Pettersson. Valituista Heiskasta vähemmän ääniä saivat hyökkääjät Anthony Cirelli (Tampa Bay) ja Brady Tkachuk (Ottawa).

Heiskanen pelasi tulokaskaudellaan kaikki Dallasin 82 runkosarjaottelua ja teki tehopisteet 12+21=33. Heiskanen on kuudes tulokaspelaajien tähdistökentälliseen valittu suomalainen.

Lue myös:

Aleksander Barkov palkittiin NHL:n herrasmiespelaajana

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat