Suora

  • Yleisurheilun GP
  • Koripallomaaottelu Suomi - Venäjä
  • Stella Hagelstam haluaa olympiaratsastajaksi ja tehdä edesmenneen äitinsä ylpeäksi
  • Urheiluruutu
  • Koripallomaaottelu Suomi - Venäjä

Katso jälkipelit suorana: Hollanti löi Kanadan ja marssi lohkovoittoon värikkäässä ottelussa

Hollanti ja Kanada ratkaisevat E-lohkon voiton jalkapallon naisten MM-kisoissa. Katso suoraa lähetystä kuvaa klikkaamalla!

FIFAn jalkapallon naisten MM 2019
Shanice van de Sanden

Jalkapallon naisten MM-kisojen alkulohkon päätöspäivä käynnistyy E-lohkon ratkaisuotteluilla. Molemmat ottelunsa voittaneet Hollanti ja Kanada ratkovat lohkovoiton keskinäisessä ottelussaan Reimsissä kello 19. Suora lähetys alkaa TV2:ssa ja Areenassa kello 18.40.

Hallitseva Euroopan mestari Hollanti oli tiukoilla avausottelussaan Uutta-Seelantia vastaan, mutta pusersi voiton Jill Roordin viime hetken maalilla. Kamerun kaatui toisessa ottelussa 3–1.

Kanada ei ole puolestaan päästänyt turnauksessa vielä maaliakaan. Voitot ovat irronneet yhdellä maalilla Kamerunista ja kahdella Uudesta-Seelannista.

Kamerun ja Uusi-Seelanti kamppailevat lohkon kolmossijasta ja mahdollisesta jatkopaikasta samaan aikaan pelattavassa ottelussa Montpellierissä. Suora lähetys toisesta ottelusta alkaa Areenassa kello 18.50.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Lue myös:

Hollannin puolustaja muuttui lauantaisin pojaksi ja loisti – huippuseurojen kiinnostus lopahti, kun Randyksi kutsuttu poika olikin tyttö

Yhdysvaltain entinen tähtimaalivahti hämmentää jälleen huippuottelun alla – myönsi huijanneensa Ruotsia vastaan olympialaisissa

Kommentti: MM-futiksen heittopussiksi ennustetun joukkueen huimaa urotekoa lyödään turhaan – missä oli kohtuus todella epäurheilijamaisessa hetkessä?

Argentiinan päävalmentaja pettyi, vaikka loi kaikki faktat huomioon ottaen satumaisen tarinan MM-jalkapallossa: “Tästä jäi katkeransuloinen maku"

Ensin tulivat kyyneleet, sitten alkoi syyttely – tuomarin ratkaisut saivat karun kohtalon kokeneet Skotlannin pelaajat raivon valtaan: "Se oli täysi farssi"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat