Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Katso suorana: USA marssi lohkovoittoon – toista osumaa katseltiin pitkään videolta

F-lohkon kärkikamppailua Ruotsi–USA voi seurata TV2:ssa ja Areenassa kello 21.40 alkaen.

FIFAn jalkapallon naisten MM 2019
Yhdysvaltain naisten jalkapallomaajoukkue

Jalkapallon naisten MM-kisojen lohkovaihe huipentuu F-lohkon kärkikamppailuun Ruotsi–USA.

Molemmat joukkueet ovat selvinneet turnauksessa tähän asti puhtaalla pelillä.

Yhdysvallat järjesti MM-avauksessaan myrskyvaroituksen, kun se nöyryytti Thaimaata MM-historian suurinumeroisimmalla voitolla 13–0. Ruotsi oli maltillisempi ja Thaimaa sai jopa pallon kertaalleen Hedvig Lindahlin vartioimaan maaliin, kun Ruotsi otti 5–1-voiton.

Chilen maalivahti Claudia Endler oli suurin syy siihen, että seuraavassa ottelussaan USA ei päässyt tuulettamaan juurikaan osumia. Ottelu päättyi Yhdysvaltain 3–0-voittoon. Ruotsi ja Chile olivat lähellä maalitonta tasapeliä, mutta lopulta Ruotsi nappasi 2–0-voiton viimeisen kymmenen minuutin aikana syntyneillä osumilla.

Saako Yhdysvallat revanssin vuoden 2016 olympiapettymykselle, jolloin joukkue hävisi Ruotsille puolivälierässä? Molemmat joukkueet ovat varmistaneet jo jatkopaikkansa, mutta ottelun voittaja on myös lohkon voittaja.

Lähetys käynnistyy Areenassa ja TV2:ssa kello 21.40. F-lohkon toista kamppailua Thaimaa–Chile voi seurata Areenassa 21.50 alkaen.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Lue myös:

Yhdysvaltain entinen tähtimaalivahti hämmentää jälleen huippuottelun alla – myönsi huijanneensa Ruotsia vastaan olympialaisissa

Nyt ei puhuta Zlatan Ibrahimovicista, vaikka tarinassa on paljon samaa – Ruotsin sanavalmis tähti haukkui maansa jalkapallon ennen kaikkien aikojen MM-kisoja

Naisten MM-historian menestynein joukkue on turnauksen ehdoton ennakkosuosikki, mutta näkyykö riita maan jalkapalloliiton kanssa jo pelisuorituksissa?

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat