Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Kim Koivu pelasi loistokierroksen Euroopan kiertueella Saksassa – suomalainen kolmantena toisen päivän jälkeen

Kärkisijoille noussut Kim Koivu pelasi Euroopan kiertueen Saksan osakilpailussa toisen kierroksen tulokseen kuusi alle parin.

golf
Kim Koivu puttaamassa Dubaissa Euroopan kiertueella 2019.
Juhannusaatto oli Kim Koivulle hyvä pelipäivä Saksassa. Arkistokuva. Martin Dokoupil / AOP

Kim Koivun toinen päivä golfin Euroopan kiertueen Saksan osakilpailussa Münchenissä sujui loistavasti. Avauspäivänä kaksi alle parin pelannut Koivu hurjasteli perjantaina peräti tuloksen -6, ja kokonaistuloksella -8 hän nousi kilpailussa toiseksi.

Kilpailua johtaa Saksan Martin Kaymer, joka ylsi perjantain kierroksella samaan tulokseen Koivun kanssa, ja on nyt yhteistuloksessa -11. Toisena on Etelä-Afrikan Christiaan Bezuidenhout, joka käytti kierrokseen 65 lyöntiä, eli vielä yhden vähemmän kuin Koivu. Bezuidenhoutin tulos on -9.

Koivun päivään osui vain yksi bogey, ja parien lisäksi hän upotti seitsemän birdietä. Kierroksen lopetus onnistui erinomaisesti, sillä neljälle viimeiselle reiälle hän teki kolme birdietä. Koivu lähti toiselle kierrokselle jaetulta sijalta 21.

Muut suomalaiset jäivät ulos viimeisiltä kierroksilta. Tapio Pulkkanen ja Mikko Korhonen pelasivat yhteistuloksen par. Kalle Samoojan kokonaistulos oli yksi alle parin.

Päivitetty toisen päivän tulokset ja sijoitusten tilanne kello 20.32.

Lue myös:

Mikko Korhosella oli tylsää, kun hän palasi viheriölle reilun kuukauden tauon jälkeen – ukkosen uhka keskeytti avauskierroksen

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat