Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Leluja ja lentopalloa
  • Urheiluruutu

PK-35 Vantaan karsintalohko Mestarien liigaan on selvillä

Suomalaisjoukkue PK-35 Vantaa on mukana Mestarien liigassa historiansa seitsemättä kertaa.

jalkapallo
pk-35 vantaa mestaruus 2018
PK-35 Vantaa juhli Naisten liigan Suomen mestaruutta viime kaudella.AOP

Naisten jalkapalloliigan hallitsevan Suomen mestarin PK-35 Vantaan lohko Mestarien liigan karsintoihin on arvottu. Suomalaisjoukkue kohtaa elokuussa pelattavassa karsintaturnauksessa virolaisen FC Floran, färsaarelaisen EBS/Skalan ja kazakstanilaisen BIIK Kazygurtin.

Päävalmentaja Jari Väisänen totesi seuran tiedotteessa (siirryt toiseen palveluun) erityisesti kazakstanilaisjoukkueen olevan kova vastus.

– Uskomme mahdollisuuksiimme. Selkeä tavoitteemme on edetä seuraavalle kierrokselle. Helppoa se ei ole, sillä jatkoon mennäkseen pitää hoitaa kaikki pelit kunnialla, Väisänen kommentoi tiedotteessa.

Matka turnaukseen ei vantaalaisjoukkueella ole pitkä, sillä karsintaottelut pelataan Tallinnassa Virossa.

PK-35 Vantaa on ollut aiemmin kuusi kertaa mukana Mestarien liigassa, joista neljänä se on selvinnyt karsinnasta jatkopeleihin.

PK-35 Vantaa ei pelaa tällä kaudella Naisten liigaa, sillä se ei täyttänyt lisenssivaatimuksia muun muassa maksamattomien palkkioiden ja myöhästyneiden asiakirjojen takia. Joukkue pelaa Naisten ykkösessä ja johtaa sarjaa ilman tappioita.

Lue myös:

Näin PK-35 Vantaan hegemonia mureni pala palalta – Yle Sporten kävi läpi ketjun, jossa Suomen mestari menetti liigalisenssin, valahti Ykköseen ja joutui luopumaan tähtipelaajistaan

Lähteet: PK-35 Vantaan tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat