Suora

  • Yleisurheilun GP-sarja, Lapinlahti
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Uimahyppyjen MM, naisten 3 m:n alkukilpailu

Suomi kahdeksan suunnistajan voimin elokuun MM-kisoihin

Suomen naisten joukkue MM-kisohin on kokenut ja miesten joukkue vähän kokemattomampi.

suunnistus
Marika Teini.
Marika Teini.Suunnistusliitto / Touho Häkkinen

Suomi suuntaa kahdeksalla urheilijalla Norjan Östfoldissa elokuun puolivälissä kisattaviin suunnistuksen MM-kisoihin. Naisten ryhmässä ovat Venla Harju, Saila Kinni, Merja Rantanen ja Marika Teini ja miesten puolella Suomea edustavat Miika Kirmula, Elias Kuukka, Aleksi Niemi ja Topi Syrjäläinen.

MM-joukkueen kokenein on äitiyslomalta palannut Rantanen, jolle kisat ovat jo kymmenennet. Syrjäläinen on joukkueen ainoa MM-ensikertalainen.

– Lähdemme suhteellisen pienellä joukkueella liikenteeseen, se on uutta tämän maasto- ja sprinttimatkojen MM-kisojen jakamisen myötä. Luotan siihen, että meillä on kasassa tiimi, joka tekee Norjassa hyvää jälkeä. Naisten nelikkomme on aika kokenut ja miesten joukkueemme puolestaan vähän kokemattomampi, mutta jo muutaman vuoden on ollut nähtävissä, että nuori miesten porukka on tulollaan, päävalmentaja Petteri Kähäri toteaa tiedotteessa.

Lue myös:

Stora Tuna juhlii Jukolan voittoa – neljä veljestä voittajajoukkueessa

Venlojen viesti sai uuden voittajan: norjalaisseura Fredrikstad SK teki historiaa, Tampereen Pyrintö nousi avauskierroksen katastrofin jälkeen kolmanneksi – "Paremminkin olisi voinut mennä"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat