Suora

  • Uimahyppyjen MM, naisten 3 m:n alkukilpailu
  • Uimahyppyjen MM, naisten 3 m:n välierät

Carolina Hurricanes aikoo saada Sebastian Ahon tekemään sopimuksen ennen harjoitusleiriä: "Pystymme vastaamaan tarjouksiin"

Carolinan general manager kertoi käyneensä Ahon agentin kanssa hienon keskustelun.

NHL
Sebastian Aho
Sebastian Aho johdatti tänä keväänä Carolinan konferenssifinaaleihin.Getty Images

NHL-seura Carolina Hurricanes uskoo, että suomalaissentteri Sebastian Ahon jatkosopimus seuraan saadaan tehtyä. Kolmevuotisen tulokassopimuksensa päättävä Aho on noussut Hurricanes-tähdeksi, ja 21-vuotias Kärppien kasvatti ylsi päättyneellä kaudella jo piste per peli -kerhoon koottuaan tehot 30+53.

Carolinan GM Don Waddell kertoi käyneensä "hienon keskustelun" Ahon agentin Gerry Johanssonin kanssa, ja keskusteluja jatketaan jälleen tällä viikolla. Aikataulu sopimuksen saamiseen on kuitenkin hyvinkin väljä.

– Luotan siihen, että saamme Ahon allekirjoituksen sopimukseen ennen (syyskuun) harjoitusleiriä, Waddell kertoi tiistaina paikallislehti News & Observerin mukaan.

Aho on rajoitettu vapaa agentti, joten muilla seuroilla on mahdollisuus tarjota hänelle sopimusta siirtomarkkinoiden avautuessa 1. heinäkuuta. Hurricanesilla on kuitenkin oikeus pitää Aho samoilla ehdoilla kuin mitä kilpailija tarjoaa.

– Pystymme vastaamaan ja myös vastaamme mihin tahansa meille (Ahosta) tarjottaviin sopimusehtoihin, ja olemme tehneet sen selväksi, Waddell painotti.

Lue myös:

Vancouver ei jatkanut Markus Granlundin kanssa sopimusta – löytyykö hyökkääjälle vielä kysyntää NHL:ssä?

Vegasin ruotsalaishyökkääjälle 47 miljoonan taalan pitkä jatkosopimus

Tuore AHL-mestari Aleksi Saarela siirtyy Chicago Blackhawksiin

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat