Suora

  • Dota 2: The International
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Esteratsastus

Kalle Samoojan caddie joutui ryöstön uhriksi – polvivamma estää golfbägin kantamisen, joten fysiikkavalmentaja joutuu tuuraajaksi

Caddie Greig Stanfield ryöstettiin ja pahoinpideltiin tiistai-iltana golfin Euroopan-kiertueen Espanjan-kilpailun alla.

golf
Greig Stanfield Kalle Samooja
Kalle Samoojan (oik.) caddie Greig Stanfield joutuu jättämään Espanjan torstain kisapäivän sivuun pahoinpitelyn takia.EPA / AOP

Kalle Samooja aloittaa urakkansa golfin miesten Euroopan-kiertueen kilpailussa Espanjassa, mutta kilpailun lähtökohdat ovat sekavat. Samoojan caddie Greig Stanfield joutui tiistai-iltana ryöstön ja pahoinpitelyn uhriksi eikä pysty kantamaan Samoojan golfbägiä tänään alkavassa kilpailussa.

– Todella valitettavaa, että tällaista tapahtuu, ja vielä hyvälle tutulle. Toivottavasti Greig saa polvensa pian kuntoon ja pääsee takaisin. Hän oli masentuneen oloinen mies, kun ilmoitti minulle tästä aamulla, Samooja kertoi tiedotteessa.

Samoojan fysiikkavalmentaja Eero Partio on ensimmäistä kertaa Samoojan mukana Euroopan-kiertueella, ja toimenkuva laajeni heti varsinaisen osaamisalueen ulkopuolelle, kun Partio ottaa caddien tehtävät hoitaakseen.

– Hän on positiivinen kaveri, joten eiköhän meillä hauskaa tule. Saa nähdä, jos sieltä löytyisi joku puttilinja tai hyvä mailavalinta takataskusta, Samooja virnisti.

Stanfield käy tänään lääkärillä. Samooja toivoo vielä, että varsinainen caddie parantuisi viikonlopun myöhemmille kierroksille.

Samoojan lisäksi kilpailussa ovat suomalaisista mukana Kim Koivu ja Tapio Pulkkanen.

Lue myös:

Hannah Green historian kolmantena australialaisnaisena major-voittoon

Koivu nousi hienolla päätöskierroksella Saksassa jaetulle 16. sijalle – Pavan nousi upealla kierroksella johtoon ja voitti toisella uusintareiällä

Bogeyt Koivun kiusana Saksan viheriöillä, sijoitus valahti kauemmas kärjestä – "En osunut oikein kenttään"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat