Suora

  • Dota 2: The International

Pitkäaikainen joukkuetoveri John Terry pestaisi Frank Lampardin Chelsean manageriksi – "Frankia parempaa vaihtoehtoa ei olekaan"

Chelsean managerin paikka on ollut tuulinen. Lampard olisi neljästoista yrittäjä sitten vuoden 2003.

Englannin Valioliiga
Frank Lampard John Terry
Derby Countya manageroiva Frank Lampard (vas.) ja Aston Villan käskijä John Terry olivat leppoisissa tunnelmissa, kun heidän johtamansa joukkueet kohtasivat. Rex Features / AOP

Ex-jalkapalloilija Frank Lampardin pitkäaikainen pelikaveri ja läheinen ystävä John Terry näkee, että Lampardin siirtyminen Chelsean manageriksi voisi olla kannattava ratkaisu. Terry nosti Daily Mailin haastattelussa esiin muun muassa Lampardin työmoraalin ja paineensietokyvyn.

– Frank oli paineiden alla siitä lähtien, kun hän saapui Chelseaan West Hamista, eikä hän koskaan peitellyt sitä, Terry kertaa vuonna 2001 tapahtunutta ensimmäistä saapumista Chelsean pukukoppiin.

Lampard ja Terry saavuttivat yhdessä muun muassa kolme Englannin Valioliigan mestaruutta ja vuonna 2012 Mestarien liigan voiton.

– Hän nousi Chelsean kaikkien aikojen suurimmaksi pelaajaksi ja antoi aina kaikkensa. Managerina hän on aivan yhtä vaativa itseään kohtaan, Terry jatkoi.

Menneellä kaudella Lampard luotsasi toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Mestaruussarjassa pelaavaa Derbyä, jonka hän johdatti nousukarsintoihin saakka.

Siirtokielto piinaa Chelseaa

Chelsea joutuu etsimään uuden managerin, koska Maurizio Sarri siirtyi Juventukseen. Chelsean managerin paikka on ollut tuulinen. Lampard olisi neljästoista yrittäjä venäläisoligarkki Roman Abramovitshin vuonna 2003 alkaneella valtakaudella.

Lampardia pidetään vahvana ehdokkaana tehtävään. Terryn mukaan Lampard sopisi tehtävään hyvin nyt, kun Chelsealla on vaikeaa. Joukkue menetti muun muassa tähtipelaaja Eden Hazardin Real Madridiin ja on siirtokiellossa taannoisen tapauksen vuoksi, jossa se rikkoi alaikäisiä pelaajia koskevia siirtosääntöjä.

Chelsea valitti asiasta, mutta valitus ei muuttanut tuomiota. Lontoolaisjoukkue ei saa tehdä uusia pelaajasopimuksia kesän ja ensi tammikuun siirtoaikoina.

– Frankia parempaa vaihtoehtoa ei olekaan, kun otetaan huomioon hänen kautensa derbyssä ja Chelsean siirtokielto. Hänelle ja seuralle ajankohta olisi täydellinen, Terry paalutti.

Terry mainitsi myös, että Lampard osaisi hyödyntää seuran akatemian kautta tulevia nuoria pelaajia.

Lue myös:

Chelsea-valmentaja lähtee heti ensimmäisen kauden jälkeen - siirtyy Juventuksen peräsimeen

City-luotsi Guardiola otti kantaa Englannin jalkapalloa ravistelevaan vakoilukohuun: "Kaikki tekevät sitä"

Englannin mestaruussarjassa kuohuu: Leedsin "vakooja" jäi kiinni seuraamasta Derbyn harjoituksia

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat