Suora

  • Tanssin Grand Slam, lattarit

Hyvävireinen Sotkamo haki voiton Joensuusta – "Oli kuuma ottelu"

Sotkamon Jymy jatkaa tappiotonta taivaltaan Superpesiksessä.

urheilu
Roope Korhonen
Kuvassa Roope KorhonenTomi Hänninen

Kainuun kultajuna nappasi jo 13:nnen peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi vieraissa Joensuun Mailan supervuoron jälkeen 2-1 (3-5, 7-3, 2-1).

Reilut 2 000 joensuulaista pesiksen ystävää näki erittäin laadukkaan kamppailun, josta ei tunnetta puuttunut. Supervuoron aloittavalla JoMa siirtyi Aleksi Rautiaisen kakkossaumaan suuntautuneella lyönnillä johtoon. Juoksun toi Lauri Kivinen.

Se ei kuitenkaan riittänyt, sillä Jymy nousi väkisin ensin rinnalle ja lopulta ohi. Kahdesta kotiutuksesta vastasi jokerikaksikko Roope Korhonen ja Lauri Rönkkö.

– Nyt on hyvä fiilis! Tiesimme, että kamppailusta tulee vaikea. Onneksi saimme tauon aikana peliimme lisää henkeä. Ratkaisulyöntini supervuorossa onnistui hyvin, kaksi juoksua tykittänyt Rönkkö sanoi Ruudun lähetyksessä.

JoMan pelinjohtaja Juhani Lehtimäki oli pettynyt mies.

– Oli kuuma ottelu. Lopputulos aiheuttaa valtavan ärsytyksen. Peli oli laadukas ja tunnerikas. Pelaamisemme kehittyy koko ajan. Me tulemme täältä vielä.

JoMan palkitut olivat kaksi juoksua lyönyt lukkari Juha Puhtimäki (kärkilyönnit 4/7) sekä Simo Rahunen (5/7). Jymyn hahmot olivat kolme juoksua lyönyt ja yhden tuonut Antti Korhonen (5/10) ja huippumatsin pelannut Joni Rytkönen (10/13). Rytkönen löi kunnarin ja toi neljä juoksua.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat