Suora

  • Elävä arkisto esittää

Kontinen ja Peers kohtaavat Wimbledonissa veljesparin Espanjasta – kolmannella kierroksella voi tulla mahdollisuus revanssiin

Henri Kontinen ja John Peers kohtaavat Wimbledonin avauskierroksella Marcel ja Gerard Granollersin.

tennis
Henri Kontinen ja John Peers voittivat brittiparin Lontoon ATP-turnauksen toisella kierroksella tunnin ja 26 minuuttia kestäneessä ottelussa.
Henri Kontinen ja John Peers olivat kaksi vuotta sitten Wimbledonissa välierissä.Getty Images

Henri Kontinen ja John Peers ovat maanantaina alkavassa Wimbledonin tennisturnauksessa nelinpelin kahdeksanneksi sijoitettuja. Kontinen ja Peers kohtaavat avauskierroksella espanjalaiset veljekset Marcel ja Gerard Granollersin.

Marcel Granollers on tuttu pelaaja tennismaailmassa niin kaksin- kuin nelinpelissä. 33-vuotias Granollers on ollut parhaimmillaan nelinpelin maailmanlistalla neljäs ja kaksinpelissäkin 19:s. Nelinpelissä saavutuslistalla on muun muassa Grand Slam -finaalit Ranskan avoimista ja US Openista 2014. Tällä hetkellä hän on nelinpelilistalla 36:s.

Granollersin veli Gerard ei ole pelannut samalla tasolla. 30-vuotias Gerard Granollers on nyt nelinpelissä sijalla 92, mikä on hänen uransa paras sijoitus. Grand Slam -turnauksissa hän on pelannut vasta tänä vuonna eikä ole päässyt ensimmäistä kierrosta pitemmälle.

Jos Kontinen ja Peers etenevät kolmannelle kierrokselle, he voivat kohdata parin Rajeev Ram/Joe Salisbury. Yhdysvaltalais-brittiläinen kaksikko voitti Kontisen ja Peersin Ranskan avoimissa tasaisen taistelun jälkeen.

Kontisen paras saavutus Wimbledonin nelinpelissä on välieräpaikka Peersin kanssa kaksi vuotta sitten. Viime kaudella kaksikko hävisi jo avauskierroksella. Kontinen voitti Wimbledonin sekanelinpelin Heather Watsonin kanssa vuonna 2016.

Lue lisää:

Wimbledonin sijoituksista riitti jälleen puhetta, mutta vaikutukset jäivät pieniksi – Federer ja Nadal voivat kohdata välierässä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat