1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. NHL

Varmistus tuli! Markus Granlund jatkaa NHL:ssä, suuntaa Edmonton Oilersiin

Hyökkääjä Markus Granlund siirtyy Edmonton Oilersiin yksivuotisella sopimuksella.

Markus Granlund jatkaa NHL-uraansa Kanadassa. Kuva: AOP

26-vuotias hyökkääjä Markus Granlund vaihtaa seuraa NHL:ssä. Suomalaisen uusi osoite on Edmonton Oilers. Sopimus on yksivuotinen.

CapFriendly-sivuston mukaan sopimuksen arvo on 1,3 miljoonaa dollaria. Viime kaudelta Granlund nosti 1,475 miljoonaa dollaria Vancouverissa.

Granlund ei saanut tarjousta viime kauden seuraltaan Vancouver Canucksilta, joten hän oli vapaa vaihtamaan seuraa vapaana agenttina minne vain.

Hyökkääjä ehti pelata Vancouverissa neljällä viime kaudella. Päättyneellä sesongilla suomalainen teki 77 ottelussa 12+10=22.

Suomalaisista maalivahti Mikko Koskisella on sopimus Oilersin kanssa ensi kaudesta.

Koskista tulee ensi kaudella kirittämään maalivahti Mike Smith, jonka yksivuotinen sopimus Oilersiin julkaistiin aiemmin maanantai-iltana.

Smith on pelannut NHL:ssä kaudesta 2006–07 alkaen. Kaksi viime kautta hän on pelannut Calgary Flamesissa. Viime kaudella Smith torjui 42 ottelussa torjuntaprosentilla 89,8.

Viime kaudella joukkueessa pelasi myös hyökkääjä Jesse Puljujärvi, mutta hän on ilmoittanut olevansa halukas lähtemään Oilersista.

Lue myös:

Kaapo Kakko saa huipputaitavan joukkuekaverin – Artemi Panarin muhkealla sopimuksella Rangersiin

Donskoi siirtyy Colorado Avalancheen – vuosipalkka yli kaksinkertaistuu

Urheiluromantiikkaa parhaimmillaan: Filppula siirtyy takaisin ensimmäiseen NHL-seuraansa Detroitiin

Vancouver ei jatkanut Markus Granlundin kanssa sopimusta – löytyykö hyökkääjälle vielä kysyntää NHL:ssä?

Varaushumu ei ole edes kunnolla hälvennyt, kun kulisseissa kuhisee täysi sirkus – NHL-kesästä on tulossa pitkästä aikaa kunnon hulinat ja luvassa on draamaa, jota ei kannata missata

Maalivahti Joonas Korpisalo jatkaa Columbus Blue Jacketsissa – ensi kaudella tarjolla isompaa roolia? "Hänellä on kaikki työkalut menestymiseen"