Suora

  • Elävä arkisto esittää

Teemu Pukille pitkä jatkosopimus – seura twiittasi hauskalla kuvalla

Teemu Pukki ja Norwich ovat tehneet 3+1-vuotisen jatkosopimuksen.

Englannin Valioliiga
Teemu Pukki
Teemu Pukki jatkaa seuraavat kolme kautta Norwichissa. AOP

Teemu Pukki ja englantilainen jalkapalloseura Norwich ovat tehneet kolmen vuoden jatkosopimuksen. Sopimukseen sisältyy optiovuosi neljännestäkin kaudesta, Norwich kertoi tiedotteessaan.

Pukki pelasi huippukauden ja valloitti 29 osumallaan Englannin Mestaruussarjan maalikuninkuuden. Norwich nousi komean kautensa päätteeksi Valioliigaan.

– Tuntuu mahtavalta tehdä uusi sopimus. Minulla oli täällä uskomattoman hieno ensimmäinen vuosi. Tämä on perheelleni kuin koti. Olemme erittäin iloisia, että pysymme täällä hetken pitempään, Pukki sanoi Norwichin verkkosivuilla.

Pukki palasi vielä loisteliaaseen menneeseen kauteensa.

– Olen hyvin ylpeä, pelasin koko urani parhaan kauteni. Olen saanut viettää nyt täydellisen loman ja pääsin naimisiin. Oli taas todella mukavaa palata tähän joukkueeseen, Pukki totesi.

Pukki ja Norwich aloittavat Englannin Valioliigan tulevan kautensa 9. elokuuta. Norwich ottaa vieraskentällä mittaa Liverpoolista.

– Lapsena unelmoin Espanjassa pelaamisesta, mutta olen aina seurannut Valioliigaa. Se on maailman paras liiga, joten olen totta kai halunnut päästä myös sinne pelaamaan, ja nyt näin tapahtuu, Pukki intoili.

Pukki on tehnyt tuhoisaa jälkeä myös Suomen maajoukkueen EM-karsintaotteluissa ja Kansojen liigan taistoissa. Suomi pääsee loistavista asemista syksyllä jatkuviin EM-karsintaotteluihin.

Lue lisää:

Huippuvireinen Pukki heti voittamattomalle kentälle – Norwich avaa Valioliiga-kauden Liverpoolissa

Teemu Pukille sataa kunniaa – nyt Palloliiton Vuoden pelaajaksi

Upean kauden pelannut Teemu Pukki uskoo Norwichin pysyvän Valioliigassa – "Pääsee näyttämään myös isolle yleisölle osaamistaan"

Teemu Pukki aikoo juhlia uransa suurinta saavutusta – "Tällaisesta ei oikein osannut edes unelmoida"

Pukki toi joulun Norwichiin – "Kiitos kun annoitte meille Teemun"

"Tämä tuoppi maksoi enemmän kuin Teemu Pukki, uskomatonta!" Satumaisen kauden pelannut suomalaistähti villitsee englantilaisfanit maaleillaan ja suomalaisilla piirteillään

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat