Hyppää sisältöön

Teemu Suninen saa kovan tallikaverin Jyväskylään: Hayden Paddon palaa MM-ralliin yhden kilpailun ajaksi

Uusiseelantilainen Paddon on ajanut tällä kaudella uutta rallicross-sarjaa ja kotimaansa rallisarjaa.

Hayden Patton palaa rallin MM-sarjaan yhden kilpailun ajaksi. Kuva: AOP

Uusiseelantilainen rallikuljettaja Hayden Paddon kilpailee Jyväskylän MM-rallissa 1.–4. elokuuta Fordin kolmantena kuljettajana kartturinsa John Kennardin kanssa.

Paddon ajaa Jyväskylässä Ford Fiesta WRC:llä. M-Sport ilmoittaa tavallisesti MM-ralleihin vain kaksi kuljettajaa, jotka ovat tällä kaudella olleet Teemu Suninen ja walesilainen Elfyn Evans.

M-Sport on ajattanut kolmea Fordia viimeksi Portugalissa touko-kesäkuun vaihteessa, kun Gus Greensmith oli mukana kolmantena Ford-kuljettajana.

Erittäin nopeana kuljettajana tunnettu Paddon on ajanut tällä kaudella uutta rallicross-sarjaa ja kotimaansa rallisarjaa. Hän ajoi vielä viime vuonna Hyundain tehdassopimuksella. Sopimusta ei kuitenkaan jatkettu tälle kaudelle. Hyundai ei huolinut häntä kolmanneksi kuljettajaksi Jyväskylään, mistä Paddon kimpaantui.

Paddonin uran kohokohta on Argentiinan MM-rallin voitto vuonna 2016. Viime kaudella hän oli kauden päätöskisassa Australiassa toinen Jari-Matti Latvalan vanavedessä. Jyväskylässä hän oli viime vuonna neljäs.

Lue myös:

.
.