1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. FIFAn jalkapallon naisten MM 2019

Katso suorana: Ruotsi juhlii MM-pronssia, toppari pelasti lähes varman Englannin tasoituksen maaliviivalta viime hetkillä

Englanti ja Ruotsi kohtaavat jalkapallon naisten MM-kisojen pronssiottelussa Nizzassa kello 18. Katso suoraa lähetystä kuvaa klikkaamalla!

Kosovare Asllani Jade Moore

Jalkapallon naisten MM-kisojen pronssimitaleiden kohtalo ratkeaa kahden pettyneen joukkueen kamppailussa Nizzassa, kun Englanti ja Ruotsi ottavat yhteen kello 18.

Suora lähetys kamppailusta alkaa TV2:ssa ja Areenassa kello 17.40.

Englanti koki välierässä karvaan tappion Yhdysvalloille maalein 1–2. Kapteeni Steph Houghton pääsi yrittämään tasoitusmaalia rangaistuspotkusta ottelun lopussa, mutta epäonnistui pahemman kerran.

Ruotsi hävisi oman välieränsä puolestaan Hollannille jatkoajalla 0–1. Tähtipelaaja Kosovare Asllani loukkaantui pahannäköisesti ottelun lopussa, mutta on kuntoutunut pelikuntoon ja aloittaa pronssiottelun tutulla paikallaan Ruotsin kokoonpanossa.

Englanti voitti edellisten MM-kisojen pronssiottelussa Saksa ja pokkasi historiansa ensimmäiset MM-mitalit. Ruotsilla on entuudestaan yksi hopea ja kaksi pronssia.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Lue myös:

Ranskan Lyon on naisten jalkapallon maailman ykköskaupunki – "Uusi sukupolvi on selvästi löytänyt tiensä lajin pariin"

Brittilehti: Tänään pelataan miljoonabonuksesta MM-kisoissa! Englannin luotsi Phil Neville ei auta kaikin mahdollisin keinoin suojattiaan, koska luottaa mututuntumaan

Kansainvälisen jalkapalloliiton pomo täräytti – haluaa naisille 32 maan MM-kisat ja seurajoukkueille omat MM-kisat