Vahvistus asialle – Carolina tarjosi virallisesti Sebastian Aholle mahtisopimusta

Carolina Hurricanes on vastannut virallisesti Montreal Canadiensin alkuviikosta Sebastian Aholle tekemään sopimustarjoukseen, eli niin sanottuun NHL:n offer sheetiin.

urheilu
Sebastian Aho
AOP

Hurricanes ilmoitti sunnuntai-iltana Twitter-tilillään tehneensä pitkän NHL-sopimuksen Sebastian Ahon kanssa.

– Olen kiitollinen Montrealin tarjouksesta, mutta olen koko ajan toivonut jatkavani Hurricanesissa. Meillä on nuori ja mielenkiintoinen joukkue kasassa. Viihdyn todella hyvin Raleighissa, kertoi Aho tuoreeltaan Carolinan verkkosivuilla.

Montreal Canadiens tarjosi alun perin maanantaina Sebastian Aholle niin sanottua offer sheetiä, jossa kanadalaisseura tarjosi suomalaistähdelle viiden vuoden mittaista sopimusta, jonka arvo oli 42,27 miljoonaa dollaria.

Aho hyväksyi Canadiensin tarjouksen. Tämä tarkoitti sitä, että pitääkseen hyökkääjänsä Hurricanesin piti tarjota Aholle samanlaista sopimusta tällä viikolla.

Carolina Hurricanes ilmoitti sosiaalisessa mediassa lähes välittömästi vastaavansa Montrealin yllätysvetoon ja tarjoavansa hyökkääjä Sebastian Aholle jatkosopimusta. Asia ei jäänyt kenellekään epäselväksi.

Aho on pelannut kolme viime kautta Hurricanesissa tulokassopimuksella. Viime kaudella hän oli joukkueensa paras pistemies tehoilla 30+53=83. Aho on myös ottanut kehityksessään harppauksia eteenpäin jokaisella NHL-kaudellaan.

Kello 21.24 lisätty Ahon mietteet juttuun.

Lue lisää

Hurricanes vahvisti, että seura aikoo pitää Ahon: "Tervetuloa takaisin Sebastian!"

Sebastian Ahon agentti kommentoi tarjousta – suomalaistähti haluaa pelata Montrealissa: "Canadiensin liike on todella aggressiivinen"

Kommentti: Köykäisen tarjouksen tiskiin iskenyt Montreal tuskin saa Ahoa, vaikka Carolinan omistajan rahatilanne herättää kysymysmerkkejä

Onko Carolina Hurricanes menettämässä Sebastian Ahon? Montreal Canadiens löi kovan tarjouksen pöytään – suomalainen näytti vihreää valoa

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat