Suora

  • Urheilukierros
  • Ysäriä ja rillausta
  • Vastentahtoinen paluumuuttaja Jac Karlsson ikävöi käsipalloilijan ammattilaiselämää
  • Urheiluruutu

Tähtipelaajan oikuttelu saavutti uuden tason – Neymar ei saapunut ollenkaan PSG:n harjoitusleirille

Ranskalainen PSG aikoo ryhtyä Neymarin kanssa "asianmukaisiin toimenpiteisiin".

jalkapallo
Neymar katsoo Copa Americaa
Neymar seurasi Brasilian otteita Copa Americassa viime viikolla. Hän ei ollut mukana mestaruuden voittaneessa joukkueessa.AOP

Brasilialainen tähtipelaaja Neymar jäi ennalta varoittamatta pois seurajoukkueensa PSG:n harjoitusleiriltä.

Neymarin huhutaan kaipaavan takaisin Barcelonan riveihin, joten poisjäänti kiristi seurajohdon tunnelmia entisestään maanantaina. PSG ilmoitti, että se ryhtyy Neymarin ratkaisun seurauksena "asianmukaisiin toimenpiteisiin".

– PSG on pannut merkille, ettei Neymar ole saapunut sovittuun aikaan paikalle. Hän on tehnyt ratkaisunsa ilman seuran hyväksyntää. Seura ei hyväksy tilannetta ja ryhtyy sen mukaisesti toimenpiteisiin, PSG tiedotti.

PSG houkutteli Neymarin Barcelonasta elokuussa 2017 riveihinsä 222 miljoonan eurolla. Nyt brassitähden kerrotaan suuntaavan takaisin, mutta seurat eivät ole vielä päässeet sopuun siirron ehdoista.

Neymar
Neymar haluaa pois PSG:stä.AOP

Neymar on pelannut PSG:ssä kaksi kautta, joita ovat varjostaneet loukkaantumiset. Viime kaudella Neymar teki 17 pelaamassaan liigaottelussa 15 maalia, kun PSG voitti Ranskan mestaruuden. Mestarien liigassa Neymar oli loukkaantuneena, kun PSG putosi Manchester Unitedille neljännesvälierissä.

FC Barcelonassa Neymar, 27, pelasi vuodet 2013–17. Hän pelasi Barcelonassa uransa tähän mennessä parhaat vuodet, mutta jäi toisaalta maailman parhaaksi pelaajaksi viisi kertaa palkitun Lionel Messin varjoon.

Osin siksi Neymar halusi pois Barcelonasta kaksi vuotta sitten. Messi, 32, tähdittää Barçaa yhä, mutta ilmeisesti Neymarin mieli on muuttunut.

Lue myös:

Kaksi vuotta sitten riitaisasti Barcelonasta lähtenyt Neymar haluaa palata Espanjan suurseuraan

Suihkukomennuksen saanut Lionel Messi purkautui pronssipelin jälkeen ja syytti kisajärjestäjiä jälleen korruptiosta: ”Tämä pilaa jalkapallon”

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat